Svi mislite da je sve savršeno, ali JA PATIM I NE MOGU VIŠE: Ana Ivanović na praznik SVE PRIZNALA, porodica je uz nju

U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o nostima koje nam dolaze sa naše javne, a pa ćemo tako da se dotaknemo jednog jako poznatog para . Naime , od trenutka od kada je se udala za Bastijana Švanštajgera , a sa kojim živi u Austriji , čak ni naša bivša teniserka Ana Ivanović ne krije činjenicu da ponekad ume da zbog nekih stvari i zažali.

Ana je imala druženje s domaćim medijima povodom promocije njenog kozmetičkog brenda, ali je tom prilikom otkrila i razne druge detalje iz njene svakodnevice. Naime , ona ih više ne krije , pa je nedavno u srpskoj prestonici otvorila dušu , te priznala kako joj mnogo nedostaje vreme koje provodi u svojoj domovini.- Sve mi ovde nedostaje, ja sam tu odrasla, tu su mi porodica i prijatelji, nedostaje mi domaća hrana, nedostaju mi šetnje po keju, po Kalemegdanu.

Deca obožavaju da idu u zoološki vrt, pa kad god sam ovde trudimo se da što više vremena provodimo napolju, koliko nam vreme to dozvoljava, trudim se da deci pokažem gde sam odrasla – ispričala je Ana, a kako je prokomentarisala način na koji porodični život usklađuje sa novim biznisom saznajte u videu iznad. Koje je vaše mišljenje o Ani Ivanović , kao i da li ima opravdanje da joj nedostaje domovina , te nam na sve to moćete da odgovorite u komentar. 

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin