Svi je pamte kao čuvenu ROSALINDU: Talija danas ima 50 godina i izgleda NIKADA bolje (FOTO)

Meksičku glumicu Arijadnu Taliju Sodi Mirandu domaća publika upoznala je početkom devetesetih godina, zahvaljujući telenovelama.

Glumila je u mnogim serijama, a kako se bavi i pevanjem, za neke od njih je otpevala i naslovne numere.

Domaća publika najbolje je se seća po ulogama Marimar, Rosalinde, Marije iz predgrađa i Marije Mercedes.

Iako je kod nas postala popularna zahvaljujući ulogama u takozvanim “sapunicama”, Talija je poslednjih godina više okrenuta ka muzičkoj karijeri, te snima pesme i spotove i održava brojne nastupe.

 

Od 2000. godine je u skladnom braku sa 23 godine starijim Tomijem Motolom, nekadašnjim vlasnikom kompanije “Soni”, sa kojim ima ćerku Sabrinu i sina Metjua.

Pre Tallije, Tomi je nekoliko godina bio u pravu sa poznatom pevačicom Marajom Keri, ali brak se raspao, a on je sreću pronašao kraj latino lepotice.

 

Talija danas ima 50 godina, ali se to na osnovu njenog izgleda nikada ne bi moglo reći. Aktivna je na društvenim mrežama gde često postavlja svoje fotografije, a komentari na njen izgled su i više nego pozitivni.

Zbog toga što i dalje izgleda mladoliko i lepo, mnogi je često oslovljavaju imenima njenih kultnih uloga Rosalinda i Marimar, aludirajući na to da izgleda kao i kada je te serije snimala.

“Da li ti je ova fotografija iz 1997?”, “Trajna lepota i mladost”, “Imaš eliksir mladosti”, samo su neki od komentara koji se mogu videti na Instagramu, a neki su čak aludirali na to da Talija, poput filmskog junaka Bendžamina Batona sa godinama postaje sve mlađa i napisali: “Neobičan slučaj Talije Baton”.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin