Svetlanu (19) je muž ISKASAPIO pred bebom čim je čuo šta TAŠTA planira: Njene poslednje reči su jezive

Ruska policija pokrenula je krivični postupak zbog ubistva 19-godišnje studentkinje Svetlane Kopteve, nakon što je glavni osumnjičeni, njen suprug Nikita Gusev (23), izvršio samoubistvo 4. avgusta ujutru.

Žrtva je bila izbodena nožem pred svojom petomesečnom bebom, sofa i jastuk bili su prekriveni krvlju. Flašice sa mlekom bile su razbacane unaokolo. Mokar veš je i dalje bio u mašini, a beba je plakala u krevecu. To je bila scena koja je dočekala policiju kada su upali u stan u Jekatarinburgu.

Dva dana pre smrti, devojka, je rekla majci da želi da napusti muža sa kojim je nedavno dobila sina. Rođaci su podržali Svetlaninu odluku, a majka je odlučila da izbaci zeta iz jednosobnog stana, koji je iznajmljen za devojku i njenog malog sina. Kada je jedan rođak stigao do višespratnice , ulaz je već bio ograđen od strane policije.

– Znao je sve. Ne piši. Zbogom, mama – napisala je Svetlana u poslednjoj poruci svojoj majci u 04:12 ujutru. Pretpostavlja se da je ubijena između 08.30 i 10.00 časova.

Ranije su Nikita i Svetlana živeli u stanu momkovog oca, ali je posle porodičnog sukoba, čovek je zatražio od svog sina i trudne snaje da se isele.

– Preselila sam je [Svetlanu] u njihov prvi stan na drugom spratu, da ne bi bacio njenu torbu sa osmog sprata – priseća se devojčicina majka Elena Kopteva za Komsomolskaju pravdu.

Ona kaže da nije dala dozvolu Nikiti da živi u novom stanu u koji su prvobitno smeli da ulaze samo ona, Svetlana i devojčin otac. Međutim on je nabavio ključ i uselio se.

– Nije imao pravo da tamo živi! To sam uradila da zaštitim svoju ćerku. Nećak je otišao kod njih da proveri da Sveti ništa nije uradio – rekla je očajna majka.

Nakon ubistva svoje ćerke, Elena je odvela unuka kod sebe u grad Verhnaja Salda.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin