Svetlana mislila da je muž VARA: Rešila da ga prati, a kad je videla gde je došao, ZANEMELA je

Nakon što se otuđio, Roman je počeo Svetlanu da izbegava i u krevetu

 

Najgore je kad se u braku izgubi poverenje u partnera i kada mu se svaki potez koji napravi od straha meri i po nekoliko puta analizira. Žena po imenu Svetlana podelila je svoje iskustvo u nadi da će drugim ženama otvoriti oči i skrenuti im pažnju da se muškarci ne švalerišu uvek kad pomisle na to.

 

Svetlana je primetila kod supruga Romana da je postao hladan i odsutan, iako nije bilo razloga za to. Oduvek joj je bio privržen iako je imao brak pre nje. Nažalost, u tom braku imao je i sina koji je poginuo sa 17 godina u saobraćajnoj nesreći.

 

Roman nikad nije želeo da govori o tome. Trudio se da prošlost ostane prošlost, u čemu je uspevao dugo vremena.

 

Nakon što se otuđio, Roman je počeo Svetlanu da izbegava i u krevetu. Paralelno s tim, krenuo je da izlazi svako veče govoreći joj da mu prijaju šetnje. Nije joj rekao pravi razlog i ona je “namirisala” da je vara.

 

Jedno veče krenula je da ga prati. Menjao je autobus dva puta i otišao bar 20 kilometara od kuće. Ona ga je pratila u taksiju. Ništa joj nije bilo jasno. A onda joj je sinulo kada je u 22 časa uveče izašao ispred jednog groblja.

 

Roman je išao kod sina na grob i pričao s njim. Bilo mu je teško. Svetlani još teže. Brzo se vratila kući, plačući u taksiju. Kako bi bila sigurna da je groblje u pitanju, pratila ga je četiri dana kasnije i ponovo je išao tamo.

 

Na kraju je uspela da ga otvori. Priznao joj je da ga je jako pogodila priča koju je čuo na televiziji o pogibiji nekog mladića. Priča mu je otvorila stare rane i morao je da se nekoliko puta “vidi” sa sinom na groblju. Kao muškarac sa istoka Evrope, bilo mu je ispod časti da ženi prizna da mu je teško i da pada u depresiju.

 

Svetlana mu je pružila ruku i u narednom periodu mu je pomogla da se vrati na stari put, iako je za svaki slučaj ostala malo i na oprezu oko toga da li je samo to u pitanju kod Romana. Na Fejsbuku je napisala da je bila prevarena, ali ne bukvalno, već je samu sebe navela na pogrešne zaključke i misli.

 

– Nisi ti kriva. Čim počnu da se ponašaju drugačije, mi uvek pomislimo da nas varaju. Krivi su što ćute i ne otvaraju nam se. Pravilno si postupila, i ja bih ga pratila – napisala je jedna žena na grupi.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin