Connect with us

Zanimljivost

Svetlana je naručila UBISTVO muža da ga LJUBAVNICA ne bi imala: Odao je bizaran snimak pored tela (VIDEO)

Published

on

Jako čudan slučaj pun neshvatljivih odluka svih umešanih je konačno dobio sudski epilog

 

Penzioner iz Rusije Nikolaj Žironkin (65) ubijen je u svojoj kući 10. januara 2020. godine, dok je na nedavno okončanom suđenju otkriveno dovoljno bizarnih detalja o okolnostima ovog slučaja da se snimi film.

 

Ubistvo je, kako piše Komsomolskaja pravda na osnovu presude, naručila bivša supruga Svetlana Žironkina (60), koja je živela sa njim i gledala ga kako se opija i viđa sa drugom ženom.

 

Ubica Aleksandar Morozov (46) se u pilotskoj jakni pretvarao da je kurir koji usred noći, oko 23 sata, donosi misteriozni paket sa Krima. On je zatim predložio zbunjenom Nikolaju da ga otvori i sam proveri. Penzioner ga je poslušao i krenuo u kuhinju po nož. Kada se vratio, Morozov ga je upucao sa dva hica iz pištolja u glavu, a zatim ostavio paket, u kojem je bila flaša viskija, “na poklon”.

Pošto je u pitanju dobrostojeće selo kod Novosibirska sve kuće imaju barem jednu poprilično očiglednu kameru, a mnoge od njih su snimile nemaskiranog ubicu iz raznih uglova. On je u šumi spalio svoju jaknu i bacio oružje u reku kako bi prikrio trag, ali se, kako navode mediji, hvalio svom sinu tinejdžeru koliko je dobro obavio posao.

Istražitelji su mu lako ušli u trag i saznali da Aleksandar važi za uzornog građanina i patriotu, kao i da ima kolekciju vatrenog oružja. Tokom saslušanja zločinac je priznao da je ispunio nalog dugogodišnjeg druga Jašara Isajeva, koji je “delovao u interesu starije poslovne žene Svetlane Žironkine”, navedeno je na suđenju. Svo troje su privedeni, ali je samo Morozov priznao zločin. Isajev je kategorički negirao, Žironkina takođe.

Žena je insistirala da je nevina i tražila porotu umesto sudije, što joj na kraju nije pomoglo. Suđenje je trajalo više od godinu dana, da bi u tom periodu isplivali čudni detalji o odnosu bivših supružnika.

Oni su živeli zajedno više od 30 godina, imaju odraslu decu, unuke i zajednički biznis. Posle samo jedne svađe oboje su podneli zahtev za razvod, neko vreme živeli kao samci u istom domu, pomirili se, pa se zatim opet posvađali i razveli.

Nikolaj je našao novu ljubav i počeo da pije, a Svetlana je i dalje živela sa njim. Kako navodi KP.ru, to je za nju postalo nepodnošljivo, pa je naručila njegovo ubistvo iz ljubomore, preko porodičnog prijatelja Isajeva.

Neobjašnjivo ponašanje bivše supruge i promena iskaza

Takođe čudi to što je tokom suđenja ubica promenio iskaz i odjednom počeo da tvrdi kako je u stvari došao da opljačka Nikolaja.  Međutim, ne samo da nije ukrao novac, već je ostavio svoj viski na mestu zločina, a sve to su snimile dve kamere u kući.

Pored toga snimile su i krajnje čudno ponašanje bivše supruge koja je, čuvši pucnje, sišla sa drugog sprata i zatekla Nikolaja bez znakova života na podu.

– Videla je muža koji leži, pod njegovom glavom se širila lokva krvi. Ona gleda to, zove muža po imenu, zatim odlazi u kuhinju, spušta roletne, stavlja stolicu i penje se na kuhinjsku radnu ploču, vadi predmet odozgo i sakriva ga ispod kućnog ogrtača. Otvara paket, proverava šta je u kutiji, pa tek tada zove decu i poziva Hitnu pomoć – opisao je prizor jedan od policajaca na suđenju.

Poziv Hitnoj pomoći je takođe snimljen.

– Na podu je. On je modar. On je modar. Šta da radim? Hitna pomoć? – užasnuto pita Svetlana, što je, kako tvrdi sud, bila gluma.

Hitna pomoć nije mogla da pomogne Nikolaju jer je preminuo na licu mesta.

Predmet koji je Svetlana uklonila iz kredenca nije dospeo u istragu jer ga se otarasila. Policija veruje da je misteriozni dokaz disk koji čuva snimke sa nadzornih kamera. Ako je to slučaj, onda ona očigledno nije vodila računa o tome da i same kamere imaju kartice na kojima su snimci sačuvani.

Porota je jednoglasno proglasila svo troje krivima. Morozov, kao “najuzorniji” od njih je sarađivao sa istragom i dobio je 12 godina zatvora. Žironkina i Isajev su dobili po 13, a kako navode mediji, očekuje se njihova žalba.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Zanimljivost

BILJA se UDALA sa 17 GODINA – POSTALA sam neiživljena i ŽELJNA PRAVOG K… kad je OVAJ moj PANDRKNO dala SAM SE U PROMET

Published

on

Ipsovijesti 

Udala sam se veoma mlada na selo, a onda ostišla za Njemačku i promjenili smo život iz korena. Od bjede koje nije imala nišla, postali smo kao neko i nešto… Godine su prolazile, a ja sam bila sretna, nije mi ništa falilo. Ali onda moj muž poginuo. I ja ostala sama. Počela sam biti željna svega…

Nađem tamo nekog švabu udam se za njega, kad i on otegne papke…

Pa se poslije udam za našeg čovjeka iz Prijedora, sretno živimo evo već par godine, da kucnem u drvo radi mu i alatka i sve kako treba. Moj savjet za žene udajte se za normalnog u glavu, ne mora biti bobak, ali da je vrijedan i da poštuje vaše i svoje roditelje.

Ne ostajte same za džabe, savršeno ne postojji, i trošite tu vašu nije od sapuna…

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

 

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Zanimljivost

Mladoženjina DEVOJKA napravila haos na SVADBI: Mlada kuka i plače, a on i dalje laže (VIDEO)

Published

on

Žena je upala na venčanje sa fotografijama koje dokazuju da su u vezi, dok se preljubnik pretvarao da je ne poznaje

 

TikTokom kruži snimak jednog venčanja koje se neslavno završilo.

U pitanju je isečak iz emisije “Cheaters”, što u prevodu znači “Preljubnici”, a glavni akteri su prevarena devojka, prevarena mlada i mladoženja, koji je sedeo na dve stolice.

Naime, tokom čina venčanja na ceremoniji se pojavila razjarena devojka koja je pred mladencima i zvanicama tvrdila da se već godinu dana zabavlja s mladoženjom, dok je on tvrdio da je ne poznaje.

 

 

– On je moj dečko već godinu dana – uzviknula je besna devojka, dok su svi prisutni ostali šokirani.

– Ja ne znam ko je ona – odgovorio je mladoženja.

– Ne znaš ko sam ja?! Ne znaš ko sam ja?! – ponavljala je devojka koja je upala na venčanje, dok je očajna mlada počela da plače.

Devojka koja je upala na venčanje i koja je tvrdila da je s mladoženjom u vezi već godinu dana nije došla nespremna. Ona je naime ponela njihove zajedničke fotografije kao dokaz njihove romanse.

Dok je mlada plakala, a devojka vikala, mladoženja ju je zamolio da napusti venčanje, što je ova odbijala.

– Ne želim da odem, jer on laže sve. Laže mene, nju, laže sve – vikala je devojka.

– Pokušavam da te spasim, jer te laže sve vreme. Mene laže već godinu dana. Ove fotografije su od pre dva meseca – rekla je dvojka mladoj, dok je mladoženja tvrdio da su u pitanju stare fotografije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Zanimljivost

POZNATI DOKTOR objasnio EVO zasto imate crne PODOCNJAKE do PODA – nije u PITANJU NE SPAVANJE ovo je PRAVA ISTINA

Published

on

Tamni krugovi oko očiju često su pokazatelji da se nismo naspavali i da se akumulira umor na našem licu. Iako smo se u zadnje vreme možda dobro naspavali, koristili neke kreme za oči, nije ni to pomoglo. Stručnjaci upozoravaju da su oni možda su rezultat nekog drugog stanja.

Izlaganje suncu i tamnjenje
Bespotrebno i preterano izlaganje suncu može da utiče na pojačano lučenje melanina, što dovodi do izraženijih krugova oko očiju. Ako je koža posebno tanka ili osetljiva, ovaj vid oštećenja kože može izazvati prevremeno starenje i samo pogoršati nastalu situaciju. Zbog toga, kao što važi za ostale delove tela tako i za kožu i područje oko očiju, treba biti oprezan. Stručnjaci stalno apeluju da se koriti adekvatna zaštitna krema kao i šešir i naočare koje će sprečiti prodiranje UV zraka.

Anemija
Nedostatak gvožđa u telu može se manifestovati tamnim kolutovima oko očiju što su znaci anemije. Svi oni kojima nedostaje ovaj mineral, imaju bled ten sa izraženim krugovima ispod očiju kao i sa izraženim kapilarima i venama po telu. Da bi se podigao nivo gvožđa stručnjaci savetuju unos crvenog mesa, lisnatog povrća a ako treba i suplemenata. Da bi se ono što bolje apsorbovalo najbolje je u kombinaciji sa vitaminom B12 i C.

Alergije i intolerancija

Netolerancija na određenu hranu ili alergije koje mogu dovesti do raznih sinusnih infekcija, začepljuju disajne puteve i dovode do nakupljanja krvi u kapilarima ispod očiju što rezultira tamnim krugovima. Da bi se ublažilo ili eliminisalo ovo stanje preporučuje se korišćenje neti lonca ili čajnika koji će ispirati nosnu šupljinu. Netolerancija na određenu hranu može se utvrditi eliminacionom dijetom određenih proizvoda poput mlečnih i šećera na period od dve nedelje ili se jednostavno podvrgnite testu, piše “sensa.story.hr.”

Problem sa nadbubrežnom žlezdom
Telo vas može upozoriti na dugotrajnu iscrpljenost ili stres i anksioznost kao i netolerancija na neku hranu, da sa nadbubrežnom žlezdom nešto nije u redu, odnosno da postoji tzv. “umor” što će se odraziti crnim kolutovima oko očiju. Za brži oporavak san i odmor su svakako neophodni, ali stručnjaci preporučuju ekstrakt ribizle koji jača imunitet i podstiče rad bubrega. Povoljno utiče takođe na raspoloženje i reguliše metabolizam.

Zadržavanje vode
Često se ističe da preveliki unos soli koja veže vodu zadržava tečnost u organizmu, što rezultira natečenim podočnjacima. Da bi se to izbeglo treba smanjiti konzumaciju prerađene hrane koja sadrži so i potrebno je unositi dosta vode kako bi se ona izbacila . Postoje čajevi koji su poput diuretika i koji mogu povoljno da utiču na ovo stanje. Stručnjaci preporučuju čaj od peršuna.

Dehidracija
Da li ste u poslednje vreme konzumirali više kafe, alkohola ili gaziranog pića? Oni mogu takođe okidači za stvaranje neprijatnih tamnih krugova oko očiju. Ukoliko se pored toga pojačano znojite ili ne unosite vodu možete da dehidrirate zbog čega koža ispod očiju postaje tamnija i opuštenija. Zato je važno da unosite umesto toga bljne čajeve, da pijete dosta vode i jedete voće i povrće.

Problem sa jetrom
Jetra je važan deo metaboličkog procesa i bez njenog pravilnog funkcionisanja, organizam nije zdrav. Ona ima ulogu da uklanja toksine i njena ugroženost može uticati na ceo proces detoksikacije, što usporava izbacivanje štetnih materija. To dovodi do povećanja proizvodnje slobodnih radikala koji oštećuju tkiva, pa se to reflektuje i na kožu kroz pojavu tamnih kolutova. Stručnjaci preporučuju za ovaj problem čaj od maslačka za detoksikaciju jetre ukoliko je zdrava i čaj od sikavice ukoliko je u lošijem stanju.

Slabi krvni sudovi
Krvni sudovi s godinama postaju slabiji i mogu da se šire ili oštete. Tanka koža ispod očiju ih dodatno čini vidljivima pa je zato neophodno jačati ih na najejdonstavniji način, kroz unos namirnica koje su bogate vitaminom C. Takođe, namirnice koje obiluju bioflavonoidima su poželjne poput bobičastog voća, kivija, zelenog lisnatog povrća i kupusa.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala