Svet u čudu gleda “Godzilino jaje”: Ogromna METALNA KUGLA isplivala na obalu Japana, niko ne zna šta je

Za sada nema informacija o tome, šta bi misteriozna kugla mogla da bude

 

Misteriozna džinovska metalna kugla nasukala se na jednu od plaža u Japanu i odmah izazvala pažnju tamošnjih medija. Kugla je otkrivena u perefekturi Šizoka u gradu Hamacu. Ono što je poznato jeste da ta metalna kugla ima prečnik 1,5 metara.

O ovom pronalasku obaveštena je lokalna policija, koja je zatvorila plažu. U pomoć pozvani si pripadnici policije obučeni za pronalaženje i deaktiviranje eksploziva kako bi se utvrdio sadržaj metalne kugle.

 

 

Za sada nema informacija o tome, šta bi misteriozna kugla mogla da bude, ali je ovaj neobičan incident poslužio već za zbijanje šala da je u pitanju zmajeva kugla, misleći na istoimeni japanski crtani film, zatim Godzilino jaje, ali bilo je i onih ozbiljnijih koji smatraju da je u pitanju bova ili možda morska mina koja je isplivala na površinu iz velikih dubina.

Neke sumnje postoje i da je možda u pitanju metalna kugla koja je bila postavljena u interkontinentalnu balističku raketu umesto bojeve glave, s obzirom da je Severna Koreja već u nekoliko navrata lansirala balističke rakete od kojih su neke preletale Japan na velikoj visini.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin