Sveštenik Tomo izludio dame: OČE, GRIJEŠILA BIH S TOBOM (Video)

Tomislav Lukač, mladi sveštenik iz Kaštela u Hrvatskoj, privukao je veliku pažnju žena i postao senzacija na društvenoj mreži TikTok. Tomislav ima 30 godina, a odlučio je da svoj život posveti Bogu. On na TikToku dijeli sve tajne svog poziva, kako bi srušio stereotipe o sveštenim licima.

 

„Ja sam sveštenik, naravno da mi nije zabranjeno da budem u formi – kaže Tomislav Lukač u jednom video-klipu u kojem trenira s fudbalskom loptom. Osvrnuo se i na temu ispovijesti i rekao da ne pamti grijehe koje čuje. Pokazao je i da kao sveštenik može uvuhek da popije pivo.

 

„Naravno da još uvek mogu da popijem pivo s prijateljima. Ja sam sveštenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko – govori u snimku i pokazuje prazne džepove.

 

Tomislava prate sve generacije, ali naročito je omiljen među ženama.

 

“Oče, griješila bih s tobom, Bog nek mi oprosti”, “Da ste sveštenik u mojoj parohiji, primila bih blagoslov”, “Velečasni je valjda svjestan da samim tim što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima”, “Griješno ga gledam”, “Slava ocu i sinu i svetome duhu, javi mi se u dm, amin”, samo su neki od komentara koji nemaju nikakve veze sa religijom i vjerom. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE                www.rbsm-serije.com

Pratite nas na     INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin