SVEŠTENIK (39) imao TROJKU u SRED CRKVE i sve snimao: KOMŠIJA UGLEDAO gnusni RAZVRAT kroz prozor i opisao detalje

Kada su policajci stigli po pozivu prolaznika zatekli su uključenu kameru na stolici, a pronašli su i razne igračke za odrasle kao i scensku rasvetu

 

Katolički sveštenik Trevis Klark (39) iz Luzijane u Americi izjasnio se krivim nakon što je uhvaćen da je snimao trojku koju je imao na oltaru crkve.

Osramoćenog sveštenika na delu je uhvatio slučajni prolaznik koji je uočio da su svetla u crkvi Svetog Petra i Pavla upaljena, iako su bili kasni večernji sati. Kada je provirio kroz prozor video je Klarka polugolog kako uživa u intimnim odnosima sa dve žene koje su bile obučene u korsete i čizme sa visokim potpeticama.

 

 

Kada su policajci stigli po pozivu prolaznika zatekli su uključenu kameru na stolici, a pronašli su i razne igračke za odrasle kao i scensko osvetljenje. Žene, po imenu Mindi Dikson i Melisa Čeng, priznale su krivicu u julu ove godine, a ceo nemili događaj odigrao se u septembru 2020. godine.

Svaka od njih je osuđena na dve godine uslovne i pošteđene su zatvorske kazne. Klarkovo hapšenje šokiralo je njegovu kongregaciju, nadbiskupiju i zajednicu njihovog grada.

Klark je osuđen na uslovnu trogodišnju kaznu i kaznu od 1.000 dolara, navodi advokat. Oltar je spaljen posle ovog incidenta, a Klark je morao da plati restituciju od 8.000 dolara crkvi.

– Njegovo nepristojno ponašanje je bilo žalosno. Njegovo skrnavljenje oltara u crkvi bilo je demonsko – rekao je tada nadbiskup crkve.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin