SVEKRVA uskoro odlazi na operaciju a ja ne želim…

0

Dok su djeca bial malena, do 4 godine sam radila i tada sam placala zenu koja je cuvala pored zivih svekra i svekrve koji su tu zivjeli blizu nas.

 

 

Iako nikada nije bila opcija da ih oni ikada čuvaju već samo da uskoče da nekada pomognu da se uzmu djecu iz vrtića ili da ih pričuvaju neki dan kada su bolesni kada ne mogu da odu u vrtić a mi smo primorani da idemo na posao.

 

Odgovor na sve to je uvijek bio da su to naša djeca, sebi smo ih rađali i da treba sami da se snađemo oko njih a ne neko drugi da nam za to pomaze.

 

 

 

Sada svekrva uskoro ima operaciju i juce kaze da ce joj trebati oko 15 dana dok ne stane na noge i dok ne ojaca poslije operacije. Rekla sam tada jako bijesno da je to njen problem i da treba da se snađe i da joj dam broj od žene koja mi je čuvala djecu može da se angažuje na 15 dana.

 

 

Sokirala se i kao rekal mi “treba da me je sramota” samo sam se nasmijala i rekla: “Vas treba da bude sramota da od mene tako nešto tražite sada jer kada je meni trebalo par sati vi niste bili tu.” Ona se tu sokirala ali sta joj ja.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *