Svekrva UHODILA snaju jer unuk ima plavu kosu: Pokazala sinu fotografije, pa nastao HAOS

Napala je sina zbog njegove reakcije

 

Anonimni muškarac podelio je šokantnu ispovest u kojoj je priznao da je “mamin sin”, a da ga je majka doslovno zamrzela kada se oženio.

 

– Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzela i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vreme bila promiskuitetna, a i dan danas je.

 

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere suđe i čisti kuću, naprosto poludi. Sada je postala ubeđena da moj sin nije moj, već da je to dete mog kuma.

 

Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav, jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum. Dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

 

U poslednje vreme je počela da je uhodi i onda je došla sva srećna jer konačno ima i dokaz da me žena vara, a onda je pokazala na svom mobilnom telefonu nekoliko fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

 

Kada sam se nasmejao i kada je shvatila da me ponovo nije ubedila u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene.

 

U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična – otkrio je muškarac.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin