“Svekar i ja smo u tajnoj vezi, izluđuje me čim priđe.” Samo me je poljubio na jedno mjesto i ja sam u tom trenutku doživjela sve ono što nikada nisam u životu.”

0

Kada se spomene neka ispovest moramo da kažemo da ima mnogo onih koji privuku paznju od mnogo širokih narodnih masa.

 

Kada covjek ima neku vrstu tajne kao sto je ova i kada ne moze nikome da kaze jako im je tesko da zive sa njom a onda se trazi savjet i misljenje od nekih nepoznatih osoba pa neki cak naprave i anonimne cijene.

 

Ono sto moram da kazem jeste to da od kada sam se udala jako sam nesretna bila ali moj svekar je bio taj koji je napravio od mene najsretniju zenu.

 

On je neko ko za svoje godine izgleda jako lijepo i dobro au njegovoj kući sam tri godine a da njega nema ja bi se davno razvela od muze jer hemije odavno nema, nema ono što me pokreće kod supruge ali zato svekar ima sve to.

 

Kada me on poljubi na jedno mjesto na tijelu to me dovede do ludila da ni sama ne znam šta da radim i kako da se ponasam. jA SAM UVIJEK GOVORILA da za nas treba da se odvojimo, da svima kažemo za našu ljubav i život i da nastavimo tamo gdje smo stali aali on to još uvijek ne zeli i rekao je da bolje da lazem jer nam za sada ne treba problem.(RBSM-RADIO)

 

Sta da radim, pomozite mi?

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU      I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *