SVAKO BEZ MAJKE JE RANJENA PTICA SLOMLJENE DUŠE: Kada majka umre dio srca odlazi za njom ZAUVIJEK

U životu svakog pojedinca majka je jako bitna osoba. njena briga nadmasuju svaciju brigu jer se ona slana o potrebama nacin koji je neusporediv sa bilo cim drugim.

 

Ona ostaje uz nas iako su sve okolnosti oko nas takve, uvijek pruzi njezne rijeci, topao zagrljaj i ususka nas u krevet bez obzira koliko godina imali.

 

Cak i kada su mrcni trenuci oko nas, ona je tu oko nas, pruza podrsku i vodstvu da sve mi izdrzimo i jednostavno otklanja svaki opstanak.

 

Izmedju majke i njene djece veza je jednostavno neuporediva i ljubav nadilazi sva vremena pa čak i samu smrt. Ovo je duboka veza koja je skovana sama od početka i traje iako majka fizičku možda nije tu. Ona je vjecni cuvar i uvijek cemo drzati u svom srcu kao i ona nas.

 

Odsustvo njenog prisustva dovodi nas do toga da se osjecamo nepotpuni. Kao da đelić same naše suštine je otisao. bilo da smo imali sreću da budemo uz našu majku do posljednjeg trenutka ili nam je uskraćena prilika da se oprostimo od nje, gubitak majke je takav da mijenja cijeli naš svijet. Od ove tecke pa nadalje nas zivot postaje drugacije i sve se mijenja

 

Nakon što ostane bez majke, čovjek prolazi kroz razne transformacije kao da mu je izmijenjena cijela sustina. Srce boli, svijet se raspada i to sve u komadice.

 

Ne postoji način da se spremite za ovo iskustvo nikada. Kada god bi se to desilo zateci ce vas nespremne. To nikada niko ne očekuje i nikada neće biti pravi trenutak za to.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU –  KLIKNI OVDJE

Pratite nas na  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin