SVAKI DAN JE DUG KAO GODINA OTKAKO SI OTIŠAO, ZAMIŠLAJM TVOJ 80. ROĐENDAN: Bekuta se oglasila nakon što se vratila sa GROBLJA

Pevačica Ana Bekuta pre šest meseci ostala je bez svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Ona i njegovi najbliži prijatelji i saradnici okupili su se Novom groblju kako bi održali pomen u njegovu čast. Inače, Mrka bi danas napunio 80 godina, a Bekuta se tim povodom oglasila na Instagramu gde je objavila njihovu zajednički fotografiju.

“Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina”, napisala je ona i nastavila:

“Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici.

Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi – ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio”, poručila je Bekuta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin