SVAKE NOĆI SE POMOLIM BOGU DA DOČEKAM JUTRO! Čuvena pevačica otkrila za HIT kako je tri puta uspela da pobedi rak!

– Srećna sam što sam živa i radujem se svakom danu. Imala sam karcinom materice i jajnika 1999. posle pet godina sam operisala melanom. Najbliže smrti bila sam pre dve godine, kad su lekari morali da mi izvade bešiku. Svaki put sam osetila da sam bolesna i to me je spasilo – kaže Nada Obrić

Nada Obrić kaže da se svako veče pomoli Bogu da doživi novi dan, jer je tri puta imala rak! Čuvena narodna pevačica poznata je po hitovima, karijeri bez skandala, ali i po tome što je uspela da pobedi kancer materice i jajnika, mladeža i bešike. Nada u velikoj ispovesti za Hit otkriva kako se izborila sa ovom opakom bolešću.VELIKI BRAT JE ZA NJU PROŠLOST! Ivan Ljuba joj je slomio srce, povukla se iz javnosti i udala! Evo gde je danas Dragana Vranješ i kako izgleda!

Obrićeva kaže da je život nije mazio, ali da je imala prelepo detinjstvo!

– Odrasla sam u Zvorniku u kom sam završila osnovnu školu i gimnaziju. Bila sam mirno dete i odličan đak. Odmalena sam volela da pevam. Na jednoj priredbi na kojoj sam učestvovala bila sam toliko mala da su morali da me popnu na hoklicu da bih dohvatila mikrofon i otpevušila dve pesme.

– Imala sam godinu dana mlađeg brata, koji je preminuo pre 11 godina. Majka je bila jedna mila i topla osoba, puna duha. Uvek je bila tu da nas odbrani od tate koji je bio strog. I kad on kaže da se nešto ne sme, tako je moralo i da bude! Bio je specifičan čovek, boem, ali i dobar domaćin. I mama i tata su lepo pevali i svi su voleli da budu u njihovom društvu.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin