SVAKA ŽENA 50+ GODINA TREBA DA ZNA: Evo šta najbrže topi salo na stomaku

Kako da smršate u menopauzi – ovo je savršena rutina za žene preko 50 godina, čuva zdravlje, raspoloženje i liniju!

Neravnoteža horomona u menopauzi može uzrokovati pojačan apetit i taloženje mansih naslaga, najprije u predjelu stomaka. Period menopauze to ne mora da podrazumjeva ukoliko se hranite izbalansirano i ne zanemarite fizičku aktivnost.

Osim toga što pomaže kod mršavljenja, vježbanje smanjuje stres, podstiče zdravlje mišića kostiju i unutrašnjih organa, poboljšava raspoloženje i može ublažiti neprijatne simptome menopauze. Ne morate da radite naporne treninge sa tegovima, ni da se iscrpljujete.

Možete da lagano trčite, šetate, plivate i radite vježbe kod kuće. Svaki vid aktivnosti će pomoći da smršate, ostavrite željenu figuru i osjećate se lijepo. Predlažemo vam da svakodnevno napravite 10 000 koraka. Pokušajte da šetate na putu do posla, ili kada se vraćate, idite u obližnji park i prošetajte predveče. Šetnja će vas držati u formi, ali i pomoći da bolje spavate i skinete višak kilograma.

Pored šetnje, predlažemo vam da vježbate kod kuće oko 15 minuta do pola sata. Stavite prostirku ili peškir na pod, pustite omiljenu muziku i uradite mini trening – već kroz nekoliko dana vidjećete razliku i rezultate.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin