Sutra SAHRANA Mateja Periša: Evo gde će počivati Splićanin, otac Nenad ponovio molbu

Matej Periš, mladić iz Splita čije telo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen sutra u Splitu, na groblju Lovrinac, pišu mediji.

Porodica Periš će uoči sahrane započeti žalovanje, a nakon toga je planirana i misa u njegovu čast koja će se održati na Neslanovcu u crkvi Svetog Marka.

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru. On je poginuo samo nekoliko meseci pre nestanka Mateja Periša.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, tokom jučerašnjeg dana zahvalio se svima na podršci koju su mu pružali tokom svih ovih pet meseci, te uputio molbu medijima, ali i javnosti, da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

On je ovom prilikom zamolio javnost da pokaže razumevanje za ove molbe kako bi se intimno i lično oprostili od člana svoje porodice.

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem. Nenad Periš – napisao je on u pomenutoj poruci.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin