Suprugu sam prevario sa njenim ROĐENOM sestrom a onda sam vidio STRAVIČNU poruku na stolu: “Stidim se izaći napolje.”

Man cheater talking privately on cellphone in family bed, showing hush sign while his wife sleeping, panorama 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

Na društvenim mrežama u današnje doba možemo da nadjemo razna iskustva koja su nevjerovatna i razne ispovjesti od strane osoba koje su nacinaci dozivjeli neke neugodnosti koje su bile drugacije i cudne.

 

Slijedi sada i porodična anegdota koja je za kratko vreme zaista postala viralna.

 

Bračne prevare su zaista fenomen koji je rastući u savremenom društvu kao primjer kako smo mogli da vidimo poznatog pjevača Dragana Mirkovića i Tonija Bijelića. U medijima se saznalo da je Bijelić zaista godinama protiv Dragane i njeno vrijeme iza leđa.

 

Sada jedna priča koja je zaista čudna. Muz je otkrio svoju zenu bolnu stvarnost koja se desila to jeste napravio je nevjeru sa njenim sestrom.

 

Odlučio je da počne svoj novi život u drugom gradu da bi mogao da on i njegova supruga izgrade svoje živote. Bez upozorenja čovjek je na stolu ugledao ženino pismo koje je stiglo tako brzo i neočekivano i to ga je iznenadilo.

 

DRAGI,

Sigurna sam da si se lijepo proveo dok se druzio sa mojim sestrama i bracom. Iako mozda nisam mnogo govorila o tome moram da ti kazem da mojoj sestri Kari prirodjen je dodijeljen drugi pol i da je o tada ona pronasla svoj novi identitet to je djevojka. NAdam se da ce te nastaviti da se zabavljate i da uzivate dalje.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)