Suprugu ostavio bez ičega sa PETORO dece, pa se još tri puta oženio: BURAN ljubavni život Ilona Maska

Ilon Mask ponovo je sa dugogodišnjom partnerkom Grajms. Iako su se rastali u septembru 2021, pomirenje je palo nekoliko meseci kasnije. Nedavno se saznalo da su dobili drugo dete, ćerku koju su nazvali Y, i da su je dobili preko surogat majke. Poznati par, takođe, ima već  sina kome su nadenuli još neobičnije ime, Ks Ӕ A-12.

Mask je imao pre sadašnje partnerke buran ljubavni život, a njegova najduža veza bila je sa spisateljicom Žastin Vilson (49).  Njihova ljubav počela je još u mladosti, nevinim Elonovim pozivom na sladoled.

Venčali su se u januaru 2000. godine i ubrzo dobili sina Nevadu koji je ubrzo preminuo. Ipak, par je želeo decu što pre. Žastin se podvrgla kroz ni malo jednostavan postupak i rodila blizance.
Potom su ponovili postupak veštačke oplodnje i dobili trojke. Za pet godina carskim rezom, proširili su porodicu dobivši ukupno petoro dece.

Zbog nepoznavanja pravne terminologije, Žastin je potpisala predbračni ugovor, kojim se odrekla prava koja joj pripadaju kao supruzi. Ostala je bez svega što je stekla u braku.

Jedino što joj je pripalo je vlasništvo porodične vile u Los Anđelesu, koju će dobiti njihova deca čim budu punoletna. Razveli su se 2008. godine. Žastin svoju privatnost nije želela da krije od javnosti, pa je rado podelila detalje braka sa Ilonom.

– U kasno proleće 2008, moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod posle osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajl koja je u ranim dvadesetima, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem, ocem moje petoro dece, pretvorio u kliše – otkriva bivša gospođa Mask.

Printscreen/Youtube

Ona je dodala da je bila starter supruga, objasnivši i šta to zapravo znači. Naime, par se upoznao još dok je Ilon bio student, a ona ga je pratila kroz život i brojne uspone i padove, da bi je na kraju on zamenio “novijim modelom”, kao da je telefon, a ne osoba.

Takođe, potpisala je i to da ništa što je izrečeno tokom braka, te nikakva scena ne smeju da se pominju u bilo kakvom sudskom procesu.

foot: shutterstock

2010. godine Ilon se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine, ali su se 2013.godine pomiri i ponovo venčali. Uspeli su da provedu još tri godine u braku, do 2016. godine kada su konačno prekinuli odnos.

Iz braka sa Maskom Rajli je izašla bogatija za 16 milijardi dolara koje joj je uplatio na bankovni račun. Dovoljno da glumica više ne mora da radi išta do kraja života.

Foto: Profimedia, Shutterstock

Ilon je ponovo bio slobodan, a ubrzo je “privukao” bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd (35). Veza nije trajala ni godinu dana, ali je bila vrlo medijski propraćena.. Raskinuli su vezu, kako su tad rekli, zbog prepunih rasporeda, ali da su ostali u dobrim odnosima.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)