Supruga Saše Popovića otvorila dušu: Prije njega sam pjevala za 50 maraka, frižider mi je bio prazan…

Suzana Jovanović, iako danas živi u luksuzu, otvorila je dušu i otkrila da je prije braka sa Sašom Popovićem vrlo teško živjela, da nije imala novac za najosnovnije stvari, ali da je to dio života koji ju je samo podstakao da bude što bolja.

– Ja sam prije Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i djecu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda prije Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sa život u svoje ruke i rješila da to promjenim – započela je svoju priču Suzana u emisiji “Press pretres”.

– Bio je neki splav “Pirana”. Otpjevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hljeb, mlijeko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živjela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvijek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje – ispričala je Jovanovićeva. piše “Express“.

Na pitanje voditelja da li se boje da budu meta lopova ili kidnapera zbog bogatstva koje danas posjeduju, Suzana je otkrila da se nikad nije plašila ali da joj je Saša savjetovao da bude malo opreznija.

– U ono vrijeme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: “Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru, i njene drugarice u školu”, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: “Čekaj, ja nikom nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj Bože”. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pjevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili “trn u oku”. Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbjeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo – objasnila je Suzana

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin