SUPRUGA MU JE POGINULA TRUDNA: Četiri godine kasnije pogledao je SLIKE i nije mogao DA VERUJE ŠTA VIDI na NJIMA

0

Nakon nekog vremena, samohrani otac je otvorio blog, posvećen muškarcima sa sličnim iskustvom – sa decom i bez supruga

Rafael Del Kol je nažalost izgubio svoju trudnu ženu Tatjanu u saobraćajnoj nesreći pre šest godina, a sve što mu je ostalo od Tatjane jeste njihova jednogodišnja ćerka Raisa.

Nakon nekog vremena, samohrani otac je otvorio blog, posvećen muškarcima sa sličnim iskustvom – sa decom i bez supruga. Svrha bloga bila je da svi oni dele svoja mišljenja, kao i savete koji jedni drugima mogu biti od pomoći. Bez obzira na to, Rafaelu nije bilo bolje, piše “Srbija danas“…Njihova ćerka Raisa je vremenom sve više počela da liči na svoju majku, što mu je sa jedne strane stvaralo tugu, podsećajući da Tatjana više nije živa, dok s druge bar ima neku uspomenu na svoju najveću ljubav.

Španija, Sanduk, Kovčeg, Mrtvačnica, Smrt, Koronavirus
foto: EPA / Quique Garcia / POOL

Gledao je stare slike i šokirao se. Shvatio je da Raisa stravično liči na majku. Položaj tela, ogrlica, cipele na štiklu – sve to je bilo identično. Upoređujući slike nekada, pre njene smrti, i sada – Raisa je “pokupila” stil svoje majke.

“I dalje smo u velikoj žalosti za njom, ali nam ove fotografije pružaju bar malo utehe. Moja ćerkica raste u pravu lepoticu. Živa je i zdrava i to mi je najbitnije”, rekao je Rafael.

Sa Tatjanom je proveo 10 godina, i ubjeđen je da takvu ljubav nikada više neće naći.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *