“Supruga mi je PSIHOPATA- Nakon vjenčanja sve mi je postalo jasno ali…”

0

Moja supruga je psihopata i to jasno kazem. Nakon što smo se vjencali odmah mi je bilo čudno u svemu tome da se ona svaki dan po dva tri puta čuje sa svojim tatom.

 

 

Mislio sam da ce svojim vremenom sve doci na svoje ali kako je vreme odmicalo pozivi bili su sve cesci. Vjerujte da su nekada dnevno razgovarali po sat vremena.

 

Neki dan nisam mogao da trpim sve to i rekao sam joj da nije normalno vise to sto radi da je u neku ruku bolesno. ona mi ništa nije odgovorila nego je samo plakajući otisla u svoju sobu.

 

 

 

Jako volim i tesko mi je bilo jer sam je rasplakao i rastuzio. Krenuo sam u sobu da joj se izvinem za te rijeci ali kada sam usao u sobu vidio sam je kako se pakuje.

 

nije mi bilo na prvu jasno zašto se pakuje a ona je rekla da je odlučila da se seli kod svog tate jer je toliko uvrijedilo to što sam rekao o odnosu nje i njenog tate io njihovom razgovoru. Mislio sam na prvu da se zeza, izvinuo sam se ali džaba ona se spakovala i napustila me.

 

Ja je danima zovem, ne javlja mi se, ne odgavara na poruke, isao sam i ispred zgrade ali nisam uspio docekati ne zna sta vise da radim jer ne mogu da vjerujem da me ostavila samo radi jedne rijeci… TO SU ZENE.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *