SUPRUGA 0VOG ČOVJEKA JE RODILA TROJKE I ODMAH UMRLA: Kad je otvorio NJENU TORBU, vidio je JEZIVU STVAR, užas

Nakon što su donijeli zajedničku odluku da prednost daju obitelji i ostave zdravstvene probleme u prošlosti, ona i Joy bile su odlučne krenuti naprijed; međutim, samo dva dana nakon što je puštena, probudila se s nesnosnim bolovima u prsima.

 

Godine 2004., Cassie Roth i Joey Roth su se ukrstili u profesionalnom okruženju, a njihova je veza procvjetala u duboku ljubav. Unutar dvije godine izmijenili su zavjete i krenuli na bračni put. Radost roditeljstva uljepšala je njihov život dok su dočekali dvoje prekrasne djece, Kathy i Joeya. No, 2015. čekalo ih je zapanjujuće otkriće – vijest o očekivanju trojki.

 

U iščekivanju dolaska novog člana, par se priprema za obiteljsku kuću u kojoj će uskoro biti petero djece, sva mlađa od sedam godina. Najstarije kćeri Chloe (šest) i Tanli (dvije) s nestrpljenjem iščekuju prinovu u obitelji. 29. siječnja 2016. Cassie je uspješno rodila dva dječaka i djevojčicu.

 

Dana 5. siječnja, Cassie je iskusila duboku radost ljuljajući svoje novorođenče u naručju. Nakon što su se vratili kući, par je jutro posvetio postavljanju jaslice. Nisu ni slutili da će samo deset dana kasnije njihovi životi biti zauvijek promijenjeni iznenadnim preokretom događaja oko čudesnih trojki.

 

Dok je još bio u bolnici, medicinski stručnjaci su došli do uznemirujućeg otkrića krvnih ugrušaka u Cassienim plućima. Međutim, njezino se stanje počelo popravljati ubrzo nakon rođenja. Naknadni pregledi otkrili su otpornost preostalih krvnih ugrušaka, iako je njezino srce bilo napregnuto.

 

 

Nakon što su otpuštene iz bolnice bez ikakvih drugih simptoma, ona i Joy donijele su zajedničku odluku da će prioritet dati svojoj obitelji i preskočiti svoje zdravstvene probleme. Međutim, samo dva dana kasnije, probudila se s jakim bolovima u prsima. March of Dimes objašnjava da krvni ugrušci imaju veće šanse za razvoj tokom trudnoće kako bi spriječili prekomjerni gubitak krvi tokom porođaja, zbog čega liječnici obično savjetuju da se ne koriste lijekovi.

 

Trudnoća može dovesti do slabe cirkulacije krvi u nogama zbog sužavanja krvnih žila oko zdjelice i širenja maternice, što stvara pritisak na zdjelicu.

 

Bez ičijeg znanja, Cassie je potajno konzumirala lijekove protiv zgrušavanja, koji su u kombinaciji s hormonima i lijekovima nakon poroda doveli do katastrofalnih posljedica. Joy je naišla na drogu u Cassienoj torbi.

 

Ostavljen da tuguje sam, Joey je preuzeo ogromnu odgovornost podizanja petero djece kao jedinog roditelja. Neopisivi su šok i tjeskoba koji su ga obuzeli nakon gubitka Cassije, dok se borio pronašao prave riječi kojima bi opisao dubinu svojih emocija.

 

Joy je istakla važnost roditeljstva i ustrajnosti, o prisutnosti djece kada im je povjerena skrb petero uzdržavane. Ona svim srcem posvećuje svoju pažnju i preuzima odgovornost za ovaj mladi život, osiguravajući da uspomena na njihovu majku živi svojim predanim trudom.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)