“Sumnjam da ga je devojka PRETUKLA i ostavila da ga PREGAZE”: Mlađanova sestra o MISTERIOZNOJ smrti

Kako ističe, Mlađanova devojka je 30. septembra uhapšena zbog nasilja nad njegovom majkom

 

Mlađan Denić (32) nađen mrtav na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj, a njegova sestra Jovana Borikić kaže da je njegova devojka bila nasilna.

 

– U policiji su mi pokazali fotografije sa uviđaja i ja sam na njima prepoznala svog brata. Bilo je jezivo i tu scenu nikada neću zaboraviti – ovim rečima počinje svoju ispovest Jovana Borikić iz Beograda, sestra Mlađana koji je nastradao 29. septembra u saobraćajnoj nesreći, kada je iz za sada nutvrđenih razloga, udaren kolima marke “reno megan” na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj. Misterija o tome kako je Mlađan poginuo, a koju porodica i dalje ne može da odgonetne, nanosi im veliku bol.

Želim istinu

 

– Želim samo da saznam istinu, kako se moj brat našao na tom delu puta u gluvo doba noći, kao i ko je odgovoran za njegovu smrt – kaže sestra Jovana i nastavlja:

 

– Sećam se da sam kobnog dana pokušala da zovem brata na telefon, ali je on bio nedostupan. Kasnije sam se čula sa njegovim prijateljem koji mi je rekao da ga je Mlađan pozvao da dođe po njega i naveo mu da se nalazi kod skretanja za Ripanj.

 

Ona navodi da nakon tog poziva ni prijatelj više nije mogao da ga dobije.

 

– Tražila sam i tražila, ali nisam ga našla ceo dan. Zatim sam na vestima videla da se kod skretanja za Ripanj poginuo muškarac, ali star 50 godina. Nakon tih vesti otišla sam u policiju – priča sestra:

 

– Sve sam im objasnila i navela da sumnjam da je moj brat stradao u toj nesreći. Ponudili su mi da vidim fotografije koje su napravljene na uviđaju.

 

Ona dodaje da tu scenu ne može da izbriše iz glave i dodaje da je ubeđena da ta nesreća nije slučajnost.

 

– Mog brata je pre nesreće pretukla devojka sa kojom je živeo, a koja je često bila nasilna prema njemu. Prema rečima očevidaca, koji su bili s njima to veče, ona je bila pijana, a on uplašen. Svađali su se celim putem, a ona ga je potom izbacila iz kola na skretanju za Ripanj i produžila kući – kaže Jovana i tvrdi:

 

– Neposredno pre nestanka mog brata, 28. septembra, njegova devojka je pretukla moju nepokretnu majku jer nije želela da ona živi s njima, i to je povod zašto su se celo to veče svađali.

 

“Završićeš kao sin”

Ona dodaje i da je podnela krivičnu prijavu protiv nje.

 

– Podnela sam prijavu protiv nje, a inače, je mojoj majci rekla da će “završiti kao sin” – kaže ona i dodaje da želi samo da sazna šta se dogodilo.

 

Kako ističe, Mlađanova devojka je 30. septembra uhapšena zbog nasilja nad njegovom majkom i određeno joj je zadržavanje do 30 dana. Sestra kaže i da očekuje da policija i tužilaštvo rasvetle smrt Mlađana i utvrde da li ga je devojka tukla i izbacila iz kola, posle čega je na njega naleteo automobil i pregazio ga.

 

Prijatelji: Žena mu je došla glave, crkla dabogda

Na društvenim mrežama porodica i prijatelji danima se opraštaju od Mlađana Denića uz potresne poruke.

 

– Mlađo, dušo dobra, anđeli neka te čuvaju – stoji ispod njegove fotografije. Jedan od prijatelja je napisao: “Počivaj u miru prijatelju. Žena i veza su ti došli glave, crkla dabogda, sto je gromova ne spali”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin