Sudija se u DONJEM VEŠU pojavila na ročištu: Zapalila je cigaretu, a onda je sve sevnulo (VIDEO)

Protiv nje je podneta zvanična prijava i pokrenuta je istraga, nakon čega je disciplinska komisija odlučila da suspenduje 34-godišnjakinju sa posla do sredine februara

 

Kolumbijska sudija Hajdi Vivijan Polanija Franko, poznatija kao Vivijan Polanija, suspendovana je na tri meseca pošto se pojavila polugola dok je ležala u krevetu i pušila cigarete na sudskom ročištu koje je održano preko platforme Zum. Iako je ona isključila kameru na svom laptopu nakon što ju je jedan od učesnika saslušanja upozorio da je svi vide u donjem vešu, već je bilo kasno.

 

Kontroverzni snimak od 33 sekunde suđenja bombašu odmah je postao viralan. Sumnja se da je Hajdi možda bila pijana tokom bizarnog “Zum saslušanja”. Protiv nje je podneta zvanična prijava i pokrenuta je istraga, nakon čega je disciplinska komisija odlučila da suspenduje 34-godišnjakinju sa posla do sredine februara.

 

 

– Ne nalazimo nikakvo opravdanje za to što se sudija našla u ovako jadnim uslovima kada je imala sve uslove da se pripremi za javnu raspravu u svom domu, što je trebalo da uradi sa poštovanjem koje takav posao zaslužuje – objasnila je komisija.

 

Vivijan, koja je školovana na privatnom katoličkom univerzitetu i dolazi iz grada Kukute blizu granice sa Venecuelom, tek treba da komentariše slučaj. A dve godine pre ovog incidenta, sudija Polanija se “obračunala” sa kritičarima koji su je napali zbog fotografija na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje mišiće, tetovaže, zadnjicu u tangama.

ada je “škakljiv” materijal stigao do kolumbijskih medija, protestovali su i Vivijanini šefovi tvrdeći da “svojim ponašanjem ugrožava sprovođenje pravde tako što utiče na poverenje javnosti u njenu sposobnost da pravilno radi svoj posao”. Već tada je problematična sudija završila pod istragom zbog objavljivanja fotografija u se*si donjem vešu.

 

– Nastaviću da objavljujem smele fotografije na svom Instagramu, ja sam žena bez grudnjaka i otvorenog uma! Nisu sve sudije, advokati i drugi državni službenici isti. A šta ću obući i pokazati na svojim društvenim mrežama, to je moja odluka i neću ništa menjati – rekla je tada.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin