Sudbina se poigrala: OSAM GODINA BILE NAJBOLJE DRUGARICE, A ONDA SAZNALE DA SU SESTRE

Sudbina se poigrala: OSAM GODINA BILE NAJBOLJE DRUGARICE, A ONDA SAZNALE DA SU SESTRE

Julija Tineti (31) i Kasandra Medison (32) upoznale su se 2013. dok su radile u istom gradu. Nisu ni slutile da bi mogle da budu u srodstvu, sve dok im neznanci nisu ukazivali na sličnost.

 

Ispostavilo se da su rođene sestre. Sada su konačno zajedno bile u poseti svom ocu Adrijanu, a njihova porodica bi uskoro trebalo da se poveća za još jednog člana.

 

Život Adrijana Lune u Dominikanskoj Republici bio je veoma težak 1988. godine. Bez posla i bez novca, Luna i njegova supruga nisu mogli da priušte ni lIJekove za lIJečenje svog trogodišnjeg sina, koji je bio bolestan od anemije zbog neuhranjenosti.

 

Onda je porodicu zadesilo nešto što nikako nisu očekivali. Njegova supruga je zatrudnIla i devet mJeseci kasnije u porodicu je došla Kćerka kojoj su dali ime Kasandra.

 

Kako nisu imali novca, očajni roditelji, dali su bebu na usvajanje, nadajući se da će joj druga porodica pružiti bolji život. Samo dvije godine kasnije, par koji tada još uvijek nije imao redovna primanja, dobio je drugu kćerku Juliju, koju su takođe dali na usvajanje.

 

“Mislio sam na njih dvije svake noći. Nikada nisam gubio nadu da će mi Bog dozvoliti da ih upoznam prije nego što umrem – rekao je Adrijano.

 

Sudbina se poslije 30 godina poigrala sa njima. Više od 4.000 kilometara daleko od njega u Nju Hejvenu u Konektikatu, Julija Tineti radila je kao pomoćnica kod jedne starije žene iz Rusije.

 

Nije bila svjesna koliko će joj se život promijeniti 2013. godine kada je na ruci konobarice Kasandre Medison u lokalnom baru ugledala tetovažu na kojoj je bila zastava Dominikanske Republike.

 

Njih dvije su se tada upoznale, a ono što su saznale da im je zajedničko je da su obje usvojene iz Dominikanske Republike.
“Obe imamo potpuno istu ličnost. Ludo se provodimo kada smo zajedno – kaže Kasandra.

 

Tokom jednog druženja zajedno su pogledale svoje papire za usvajanje kako bi provjerile da li su u srodstvu, međutim imena roditelja i mjesto rođenja nisu se podudarali.

 

Kasandra je u međuvremenu kontaktirala biološkog oca putem video poziva prije, a njihov razgovor, prvi poslije 30 godina, bio je veoma emotivan.

 

“Uglavnom smo samo plakali. Rekao mi je da mu je žao što nije mogao da me pronađe i da su me on i moja mama mnogo voljeli – ispričala je ona za People.

 

Ona je u međuvremenu saznala da ima još sedam braće i sestara u Dominikanskoj republici, a u martu 2019. godine prvi put je posjetila svoju biološku porodicu. Njen otac, braća i sestre sačekali su je na aerodromu sa majicama sa njenim likom.

 

Kasandra je rekla da je otac svuda vodio i sa ponosom govorio da je ona njegova ćerka i da je Amerikanka. Ona sada živi u Virdžiniji i radi kao stomatološki asistent, a još tri puta bila je u posjeti ocu i braći.

 

Tokom jedne posjete ocu je slučajno pokazala fotografiju njene drugarice Julije, a otac je ostao nijem kada je ugledao djevojku na slici.

 

“Julija jako liči na tvoju pokojnu majku – rekao je tada Adrijano Kasandri.

 

U dubini duše nadao se da je upravo ona njegova druga kćerka koju nije vidio više od 30 godina.

 

Kasandra je vremenom nagovorila Julijanu da ipak zajedno urade DNK, a rezultati su obje djevojke ostavili u šoku. DNK test je potvrdio da su njih dvije sestre i da su papiri za usvajanje jedne od njih bili pogrešni.

 

Njih dvije su bile oduševljene nakon ovog saznanja i riješile su da odu u Dominikansku Republiku kako bi i Julija upoznala oca, braću i sestre. Julija je takođe prvi susret sa ocem opisala kao veoma emotivan.

 

“Tata mi je stalno ponavljao “Bože koliko ličiš na svoju majku”, svi smo bili jako sretni – kaže Julija.

 

Od tada porodica je redovno u kontaktu i stalno se čuju preko video poziva. Narednih mjeseci sretna porodica postaće bogatija za još jednog člana. Kasandra je trudna i sredinom oktobra trebalo bi da rodi djevojčicu. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin