STUDENTICA PREKO FEJZBUKA TRAŽI OCA DJETETU: “Igore, javi se, napravio si mi dijete”!

STUDENTICA PREKO FEJZBUKA TRAŽI OCA DJETETU: “Igore, javi se, napravio si mi dijete”!

 

Ko je Igor, gdje su se točno upoznali, kako su završili u krevetu, studentica iz Beograda nije otkrila. U statusu je tek opisala momka s kojim je spavala, a rezultat je neočekivana trudnoća

Kaže kako ga je tražila u stanu za koji je tvrdio da je njegov, pa pretpostavljamo da se par u njemu i opuštao. Međutim, njemu nema ni traga ni glasa. Odselio se sa zadnje poznate adrese, a novi stanar ne zna gdje.

 

Živimo u svijetu u kojemu je normalno putem društvenih mreža tražiti ljude koje smo slučajno fotografirali ili daljnje rođake, pa zašto onda ne bismo tražili i izgubljene ljubavnike. Toto, čini mi se da više nismo u Kanzasu, već”.. u Beogradu, gdje se ovakve stvari događaju svakodnevno”, prenijeli su mediji.

 

Priča se facebookom širi poput požara, a niko ne zna da li je zaista istinita. Ukoliko jest, utoliko će ova buduća mlada majka na pitanje djeteta kako ste se ti i tata upoznali, moći reći da je dijete rezultat điđi miđi za jednu, možda dvije, tri noći, te da ga je potom junački tražila preko Facebooka. Romantično, nema šta.

 

Čestitke Igoru koji vozi Golfa. Njemu je pošlo za rukom napraviti dijete u rekordnom roku, za što nekima treba toliko bonbonjera, ruža i plaćenih izlazaka. Ujedno, čestitke i mladoj majci. Nadajmo se kako njena potraga neće završiti hladnim tušem, već zanimljivom pričom za unuke. Tamo, negdje, iza duge.. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin