STRPLJIVO ČEKAO da bi OSVETIO SMRT ĆERKE! Morao je da SMRŠA da bi u sudnicu uneo pištolj i ostvario plan! ŠOK JE TEK USLEDIO!

Branka Ðukić (18) iz sela Meteha kod Plava nastradala je na stravičan način. Kada im to nije pošlo za rukom, kukavički su pucali devojci u glavu!

Priča o njoj već godinama se prenosi i ledi krv u žilama. Na krvnu osvetu, povodom ove tragedije, nedavno je podsetio privatni detektiv Uglješa Grgur.

Zločin koji se dogodio na Kosmetu 1975. godine potresao je tadašnju SFRJ. Reč je o smrti devojke po imenu Branka Đukić.

Branka Ðukić (18) iz sela Meteha kod Plava pošla je 2. septembra 1975. godine da se upiše u četvrti razred gimnazije u Peći. Istog dana po podne vratila se autobusom na Čakor i, pošto je autobus saobraćao samo do vrha planine, jedan deo puta morala je da pređe pešice.

Presreli su je Rustem Hasanmetaj i Gani Kurmehaj iz okoline Peći i pokušali da je siluju. Uspela je da im se otrgne i pljune jednog od njih, ali su joj oni, dok je bežala, pucali u leđa.

– Imamo i slučaj Radeta Đukića, kome su dva Albanca silovala i ubila ćerku. Čovek je živeo za to da osveti svoju ćerku. Pred suđenje u Bijelom Polju, morao je, ne znam tačno koliko kilograma da smrša da bi mogao u sudnicu da unese pištolj tetejac 7,62 kalibra. U tome je uspeo. Jednog Albanca je ubio. A drugi se spasao zato što se Radetu Đukiću zaglavio metak u cevi. On je na neki način osvetio ćerku. Onda su došli Filota, Guberina (čuveni srpski advokati) da ga besplatno brane – ispričao je nedavno detektiv Grgur.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin