STRAVIČNO nevreme u Nišu, padao grad veličine lešnika: Bujica nosi automobil, REKE teku ulicama (VIDEO)

Tokom ovog popodneva, Niš je zadesilo stravično nevreme, a padao je i grad veličine lešnika. Od velike količine padavina, ulicama su tekle prave reke. Palo je 17 litara kiše po metru kvadratnom.

Polučasovno nevreme praćeno jakom kišom i gradom, koje je protutnjalo kroz Niš, napravilo je za kratko vreme pravu pometnju i haos na ulicama.

Bujična poplava nosila je automobile nakon jakog nevremena. Takav je bio slučaj u Zetskoj ulici kod pivare.

 

Naime, u jednom od snimaka tokom nevremena zabeleženo je i da bujica nosi automobil, dok su, čini se, najmanje dve osobe unutra. Deluje da ga je malo zaustavila bandera, a potom ide u rikverc.

 

 

Nevreme je trajalo nešto više od pola časa. Počelo je oko 14.40 i trajalo je do 15.10 časova. Nakon desetominutnog zatišja, opet je oko 15.20 počela da pada kiša praćena jakom grmljavinom.

Jak vetar nosio je suncobrane kafića u centru grada. Po niškim ulicama leže razbacani stolovi a nevreme je srušilo i frižider za sladoled.

 

 

Nestabilnost će se zadržati do večeri, ali, sudeći po prognozama, ovakva nepogoda se ne očekuje ponovo.

Upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu i grad

U narednih sat vremena na području Borskog, Nišavskog, Topličkog i Jablaničkog okruga intenzivniji pljuskovi sa grmljavinom, pojavom sugradice i grada i jakim vetrom u zoni pljuska, upozorio je RHMZ.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin