STRAVIČNA NESREĆA u Bačkoj Palanci: Igrali se oko škole, a onda se dečak (13) uhvatio za strujni kabal

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata

 

 

Dečak (13) iz Bačke Palanke koji je nastradao sinoć navodno od posledica strujnog udara dok se igrao sa drugarima, a na licu mesta dan kasnije se vide polomljene grane sa drveta, kao i cigle sa ograde škole!

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata u ovom gradu kada je dečak preminuo u objektu u kom niko ne živi.

– Deca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se. Međutim, velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena popadalo po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu – kaže stanarka Dositejeve ulice za Kurir, a što se vidi i na fotografijama koje je objavio lokalni portal backapalankavesti.com.

U toku nevremena, da podsetimo, nastalog usled superćelijske oluje 22. jula, poginuo je Z. Ž. (66), inače deda mališana.

– On je pokušao da skloni strujni kabal koji je pao u dvorište njegove kuće i poginuo je na licu mesta od strujnog udara – preneli su lokalni mediji ranije, a vest je objavila i majka stradalog dečaka.

Ona je vest o pogibiji čoveka objavila na društvenim mrežama i napisala:

– Počivaj u miru tečo – napisala je dečakova majka, ona se na mrežama oprostila i od sina.

– Sine moj. Oči moje lepe. Anđele moj. Počivaj u miru. Sa sobom si odneo i deo mene. Uvek ćemo te voleti – napisala je neutešna majka.(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin