Stravičan snimak ZMIJSKE GLAVE kruži mrežama: Svima se zgadio život kada su videli gde je bila (VIDEO)

Turski avio-prevoznik suočio se sa skandalom kada je posada na jednom letu naišla na odvratan prizor

 

Posada aviona “San ekspres” turskog avio-prevoznika u obroku koji se služi na letu je pronašla unakaženu glavu zmije umesto standardnog jela od krompira, povrća i paradajza. Incident se dogodio na letu iz Istanbula za Dizeldorf. Turski novinski sajt “Gazeta duvar” objavila je danas da se incident dogodio u četvrtak, 21. jula, na letu iz Ankare ka Diseldorfu.

 

Na video-snimku koji je objavio sajt prikazan je obrok sa pire krompirom i povrćem. Međutim, kada se približi kadar, primećuje se unakažena glava zmije. Nakon što se posada žalila, avio-kompanija je saopštila da je incident “neprihvatljiv” i obustavila usluge ugostitelja.

 

https://twitter.com/i/status/1551743925047754752

 

– Naš glavni prioritet je da usluge koje pružamo gostima na u našem avionu budu na najvišem nivou kvaliteta i da i gosti i zaposleni imaju udobno i bezbedno iskustvo na letu – navodi se u saopštenju avio-kompanije.

 

U saopštenju se dodaje da je pokrenuta detaljna istraga o incidentu. Ugostiteljska firma “Sančak usluge na letu”, koja obezbeđuje obroke, odbacila je sve optužbe.

 

– Nismo koristili nijedan strani predmet koji je, navodno, bio u hrani prilikom kuvanja (usled tehničkih i termalnih uslova koji se koriste u ugostiteljskim objektima na letovima)”, saopšteno je iz ugostiteljske kompanije.

 

Prema pisanju “Gazete duvar – ranije su se u obrocima na letovima “San ekspresa” pojavljivali puževi golaći i buđ.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin