EVO KAKO izgleda CRNA MAGIJA na DJELU – DJEVOJCI (21) ŽELILI DA BACE teške ČINI I UNIŠTE ŽIVOT! (UZEMIRAVAJUĆ VIDEO)

Istraživač paranormalnog pronašao je vudu lutke i razne druge predmete koje je posle spalio

 

Neko je navodno pokušao da baci čini na Kareli Ruiz, poznatu 21-godišnju meksičku instagramerku i heroinu OnlyFans-a.

 

Ovo prenosi portal Milenio, na osnovu snimka koji je na Jutjubu objavio Lalo Eskalante, popularni lokalni istraživač paranormalnog sa milion i po pratilaca na TikToku.

 

Pre neki dan, Eskalante je u pratnji još nekoliko muškaraca otišao da spali ostatke veštičarenja i pronašao neke stare fotografije Kareli Ruiz. Fotografije su bile izbodene iglama, a uz njih je pronašao vudu lutku, bubašvabu, zamućen tekst i figuru Santa Muertea (figura koja oličava smrt).

 

Eskalante je polio sve predmete benzinom i spalio ih da bi poništio čini, a zatim je postavio video na svoj Jutjub kanal.

 

 

Priču su do četvrtka ujutru preneli brojni meksički portali, a iz komentara se čini da je javnost dočekala sa pomešanim emocijama. I dok su jedni u komentarima ismevali Eskalantea i pisali da zaslužuje Oskara za glumu i nastup, drugi su mu se zahvaljivali što je posećivao groblja i uništavao stvari koje su za sobom ostavile rituale crne magije.

 

Naime, mnogi u Meksiku takve stvari shvataju veoma ozbiljno, dok se sama Ruiz, lepotica koju prati skoro sedam miliona ljudi, još nije oglasila na tu temu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin