STRAVA I UŽAS: Sin držao majku zaključanu u sobi bez grejanja, IZGLADNELU i bez VODE

Većina njih ne želi da se obrati stručnjacima jer ih je sramota

Često smo svedoci nekih porodičnih priča gde starii ljudi veoma retko žele da prijave počinioca nasilja unutar porodice, jer se stide porodične situacije zbog svojih „dostojanstvenih“ godina. Oni to doživljavaju sa svojim stidom i neuspehom.

Sin je majku držao zaključanu u sobi bez grejanja, uglavnom izgladnelu i bez tečnosti. Dozvolio bi joj da se pere u hladnoj vodi jednom mesečno. Bila je iscrpljena i, rekla je, vrlo tužna.

Međutim, tokom jednog takvog „kupanja“ pozvala je hitnu pomoć … Ovo nije uvodna priča holivudskog horor filma. Ovo je hrvatska stvarnost, život strane porodice koja je imala sretan kraj.

Majka je ovim pozivom spašena, a uz pomoć Doma za decu i odrasle žrtve nasilja u porodici Duga, starice su mogle da žive novi život na toplom, suvom mestu, uz adekvatnu negu. Starije ljude retko podstiču da prijave bilo kakvu zloupotrebu, ali u Dugom domu su svesni da takvih slučajeva ima mnogo više nego što statistika kaže. Zbog toga su u projektu Centar za integraciju usmerili SOS liniju 0800 88 98 za pomoć žrtvama porodičnog nasilja sa naglaskom na starije osobe…

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *