STRAVA I UŽAS! Mami mi ne menjaju PELENE, svaki dan je nalazim u lokvi MOKRAĆE! Moram s posla da izlazim da je PRSVUČEM pored onoliko medicinskih sestara!

Ni najgorem neprijatelju ne poželi da završi u srpskoj bolnici. Zaista, ova rečenica pokazala se kao tačna. Jer, tamo je pravi pakao. Loši uslovi, lekari i medicinski tehničari potpuno nezainteresovani, a rad, dugi redovi i pokvareni aparati – ovo su samo neke od „čari“ koje krase srpsko zdravstvo.

U srpskim bolnicama benefite nemaju ni oni koji bi trebalo da ih imaju. Najteži bolesnici, umesto da u najgorim trenucima imaju pomoć, adekvatna nega im manjka. Zbog čega, kako i zašto, otkrila nam je čitateljka Espresa (ime i prezime poznato redakciji). Ona je otkrila pravi horor koji se krije u jednoj beogradskoj zdravstvenoj ustanovi. Naime, njena majka koja ima težak zdravstveni problem.

Kako žena ne unosi tečnost, a ne može da kontroliše mokrenje, primorana je da nosi pelene za odrasle. I dok nemoćna žena leži u bolnici, njena ćerka primorana je da odlazi u bolnicu jer tamošnje osoblje za nju ne mari. Naime, medicinske sestre odbijaju da je presvuku i promene joj pelene. Naša sagovornica prepričala nam je užas koji je doživela kad je jednom prilikom otišla majci u posetu.

– Jednom sam otišla da je posetim. Našla sam je u peleni koja je bila prepuna i otekla, a oko nje je bila lokva mokraće.

– Kad sam ih pitala zbog čega je ne presvuku, rekli su mi da to nije njihov posao jer rade za 28.000 dinara – priča naša sagovornica.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin