STRAŠNA SUDBINA DECE KOJA KIDA DUŠU I SRCE NA KOMADE: Mala Danka nije jedina – oni se NIKAD NISU VRATILI KUĆI!

Okrutna sudbina ove nedužne dece koja su lišena života je potresla javnost do srži

 

 

Pre dva i po meseca tmurni oblak se spustio nad Srbiju – mala Danka Ilić je nestala. Nada da će maleni anđeo biti pronađen je polako bledela iz dana u dan kako je cela zemlja gledala stotine policajaca, žandarma i vatrogasaca kako traže devojčicu, da bi se jednog tužnog dana obistinila najcrnja sumnja zauvek urezana u srca svih građana – saopšteno je da je mala Danka ubijena.

 

 

Osumnjičeni za Dankino ubistvo su radnici JKP “Vodovod”, koji su 26. marta, kada je malena devojčica nestala bili na radnom zadatku. Prema priznanju jednog od osumnjičenih datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, D.D. zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), kako se sumnja, izmestio na drugu, i dalje nepoznatu lokaciju.

 

Mala Danka je ubijena samo nekoliko minuta nakon što je njen nestanak prijavljen, a sudbina se nije samo jednom okrutno poigrala sa njenim roditeljima – majka je videla automobil koji su osumnjičeni koristili, a otac je čak i pričao sa njima nesvestan da se njegovo dete nalazi baš u tom vozilu ispred njega.

 

 

Nakon svog ovog vremena, istraga u slučaju ubistva male Danke i dalje tapka u mestu, a kako se saznalo, nijedan od tragova koji su do sada pronađeni i analizirani se ne poklapa sa biološkim materijalom nestale devojčice.

 

Veliki teo terena u Boru i okolini je pretražen, ali za sada ni jedan trag ne ukazuje na to gde se telo deteta nalazi.

 

 

 

Slučaj male Danke je slomio srca širom regiona – nema roditelja koji nije jače zagrlio svoje dete tog dana kada je ovaj svirepi zločin ugledao svetlost, i nema osobe koja nije podsećena u kakvom okrutnom svetu živimo. Međutim, malena Danka nije jedino dete koje se nije vratilo kući.

 

U samo protekla tri meseca šestoro dece, uključujući Danku Ilić, su nestala i ubijena, a svaki slučaj je zasebna noćna mora.

 

– Dečak čija pretužna sudbina nije bila poznata skoro godinu dana

Početkom aprila je čitava Francuska zanemela od bola. Dvogodišnji dečak za kojim se tragalo skoro godinu dana je pronađen mrtav. A ono što je nekako najbolnije je to što su kosti malog Emila pronađene 90 metara od dedine kuće, gde mu se i izgubio svaki trag tog kobnog 8. jula 2023. godine.

 

 

Emil je poslednji put viđen kada je na letnjem raspustu stigao u seosku kuću svoje bake i deke po majci. Od tada je čitava Francuska budno pratila potragu za ovim mališanom, nadajući se najboljem ishodu. Istražitelji ni tada nisu isključili otmicu i ubistvo kao mogućnost.

 

 

Misterija koja je okružila smrt malog Emilia još uvek nije rešena, a policija je tokom istrage nailazila na jeziva otkrića. Pričalo se o mogućnosti umešanosti njegovog dede u ovaj mučan zločin, kao i o mogućoj političkoj pozadini, međutim još uvek se ne zna kako je tačno dečak preminuo.

 

 

Emil (2)
Emil (2)

 

 

– Slučaj zbog kog je u Rumuniji zavladao muk

 

Mala Marija (8) iz Botošana u Rumuniji je doživela jezivu sudbinu, kada je od svoje kuće krenula prema kući brata nevenčanog supruga njene majke i nikada se nije vratila – a on ju je lišio života.

 

 

Njeno beživotno telo je pronađeno polugolo u žbunju. Dete je silovano, a zatim ubijeno. Muškarac osumjičen za gnusan zločin je na sudu priznao svoja nedela, a sramotno opravdanje koje je izneo jeste da je bio “jako pijan”.

 

Osumnjičeni muškarac je uhvaćen posle 16 sati policijske potrage, a poznat je po nasilnoj prošlosti i agresivnom ponašanju. Po stravičnom saznjanju se oglasio i otac monstruma i tom prilikom za svog sina tražio najstrožu kaznu.

 

 

Marija (8)
Marija (8)

– Devojčica koju je ubio petnaestogodišnji rođak

Rumuniju je samo nekoliko dana nakon toga potresao još jedan stravičan zločin – dvogodišnja Raisa Marija je pronađena mrtva samo dan nakon nestanka nedaleko od svoje kuće u Dolžu.

Telo devojčice, sa tragovima nasilja, pronađeno je u njivi udaljenoj oko 400 metara od njenog doma.

 

Mala Raisa Marija nestala je dok se igrala sa drugom decom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dete do dede nikad nije stiglo.

 

Odmah se otpočelo sa potragom. Tokom čitave noći na terenu su bili policajci i građani, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, telo devojčice je pronađeno je 28. maja u gustom rastinju.

 

Krv ubijene dvogodišnje devojčice pronađena je na pantalonama njenog rođaka (15), koji je i glavni osumnjičeni za njeno ubistvo. Tinejdžer je prvo negirao da je odgovoran za njenu smrt, da bi suočen sa dokazima ipak priznao da je počinio ovo monstruozno delo.

 

 

Raisa Marija (2)
Raisa Marija (2)

 

– Devojčica koju je silovao i ubio stric

 

Ni Grčka nije izostavljena iz ovog crnog niza smrti, kada je Vasilika (11) koja je nestala u nedelju uveče pronađena mrtva. Devojčica je izbodena u vrat. Ovaj monstruozni zločin je priznao rođak devojčice – njen stric.

 

Put ka njenoj smrti počeo je onog trenutka kada je ušla u auto svog strica, nešto posle devet sati u nedelju uveče – čoveka koji je uhapšen 2017. godine zbog silovanja maloletnice.

 

Ovaj monstrum je na saslušanju detaljno opisao šta joj je uradio, a tom prilikom je priznao da je imao nameru da je siluje.

 

 

Vasilika (11)
Vasilika (11)

 

– Dete ubijeno na samo 4 kilometara od kuće

 

U nemačkoj je 3. juna na putu do škole u gradu Debeln nestala mala Valerija (9). Grozničava potraga za devojčicom je trajala 9 dana, a onda je otkriven još jedan stravičan zločin. Telo devojčice koja nikada nije stigla u školu tog ponedeljka je pronađeno juče u šumi u gustom rastinju. Ubijena je na samo 4 kilometara od svoje kuće.

 

Beživotno telo je otkriveno daleko od šumskih staza, a mesto gde je pronađeno je ujedno i mesto zločina. Obdukcija je pokazala da nema dokaza da je devojčica bila žrtva seksualnog zločina.

 

Valerija (9)
Valerija (9)

 

 

Okrutna sudbina ove nedužne dece koja su lišena života je potresla javnost do srži, ali oni i dalje nisu jedini koji su je doživeli. Njihovi slučajevi, koliko god teški, monstuozni, stravični, i tužni bili – i dalje nisu jedini.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)