STRAHOTA: Otac iz Kruševca podvodio ćerke, snimao ih i prodavao snimke

Postupak je pokrenut kada se jedna od navodno oštećenih devojaka poverila majci…

 

Kruševljanin i njegova emotivna partnerka uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična dela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloletnih ćerki iz prethodnih brakova.

 

Slučaj je u fazi preduzimanja dokaznih radnji, a proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela: nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

Policija trenutno istražuje slučaj kako bi se utvrdilo ima li elemenata za podizanje optužnice.

 

– Optužbe su užasne i još uvek nisu do kraja izdefinisane – kaže sagovornik “Novosti” blizak istrazi.

 

– Da stvar bude još strašnija, reč je o ćerkama uhapšenog. Osim što se proverava da li je neku od njih podvodio, treba utvrditi i da li ih je možda i snimao dok su navodno bile sa muškarcima i te snimke distribuirao. Zasada se intenzivno ispituju sve okolnosti izvršenja više navodnih krivičnih dela.

 

Kako se saznaje, postupak je pokrenut kada se jedna od navodno oštećenih devojaka poverila majci, bivšoj supruzi osumnjičenog, koja je ceo slučaj prijavila policiji nakon što joj je ćerka ispričala šta joj se dogodilo. Potom se javila i ćerka osumnjičenog iz drugog braka, odnosno polusestra oštećene.

 

Policija u međuvremenu počela da proverava autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a radiće se i dodatna veštačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se proveravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–    KLIKNI OVDJE     www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin