Stradao u tuči dvije porodice nakon dženaze: SAMETA PEPIĆA SU PALICAMA UBILI BRAĆA MUŠINA NA MEHOVOM KRŠU

Stradao u tuči dvije porodice nakon dženaze: SAMETA PEPIĆA SU PALICAMA UBILI BRAĆA MUŠINA NA MEHOVOM KRŠU

 

U masovnoj tuči u selu Draga koje pripada Opštini Tutin povrijeđeno više osoba, a jedna osoba je prema informacijama medija podlegla povredama. Ubijen je 25 – godišnji Samet Pepić.

Selo se nalazi na tromeđi Srbije, Kosova i Metohije i Crne Gore. A masovna tuča u kojoj su učestvovale dvije porodice dogodila se na poznatom Mehovom Kršu.

Tuča se, kako saznaje portal Nova, dogodila neposredno nakon jedne dženaze na seoskom groblju u selu Drage. U njoj su učestvovali članovi dvije porodice Mušina i Pepić, čija netrpeljivost datira još od ranije.

 

Sreli su se na dženazi jednog od rođaka porodice Mušina. Riječ je o 73-godišnjem muškarcu, koji je preminuo u Njemačkoj, a rodom je iz sela Draga.

 

Nakon klanjane dženaze, okupljeni članovi porodice Pepić krenuli su na porodični ručak u selu u blizini Drage, ali su im dvojica iz porodice Mušina prepriječili put autom.

 

I onda je počela tuča u kojoj su korištene metalne palice. U ovom obračunu je jedan muškarac zadobio povrede tvrdim predmetom i preminuo u tutinskom Zdravstvenom centru.

 

U tuči je život izgubio Samet Pepić, dvojica braće Mušina se nalaze u bolnici u Novom Pazaru. Jedan od njih je zbog zadobijenih povreda trebalo da bude trasnportovan na dalje liječenje, ali se za sada još uvijek nalazi u novopazarskoj bolnici.

 

Drugi Pepić je hospitalizovan u Tutinu. Braća Mušina su osumnjičeni za teško ubistvo. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin