Stigli rezultati OBDUKCIJE tela Vladimira koji je pao sa litice na Tari: Evo šta je UTVRĐENO

Obdukcija tela Vladimira Milivojeva je završena i od izvora bliskog istrazi saznaje se da je smrt usledila usled pada sa litice.

– Prema nalazima postoje određene povrede koje ukazuju da je smrt nastupila kao posledica pada sa velike visine, koje su uzorkovale teške telesne povrede. Došlo je do prskanje jetre, koja je izazvala smrt, tu je višestruki prelom rebara i drugih kostiju, brojne ogrebotine i hematona – kaže sagovornik za medije.

Takođe, rečeno je da je usled udara od stenu na oko 100 m niz liticu, telo udarilo glavom, te je usled toga ostalo bez sklapa, a potom nastavilo da pada do oko 300 m niz liticu. Ne postoji sumnja na neko krivično delo.

Vladimir Milivojev je posle snimanja jednog seta seo da se odmori na ivicu litice. Verovatno se pri ustajanju okliznuo i pao u ambis.

Kada je primećeno da ga nema, za njim su pošla tri kaskadera koji su učestvovali u snimanju filma. Spustili su se konopcima do 100 m, ali ih je tada pustio adrenalin i ostali tu dok ih nisu izvukli vatrogasci spasioci i rendžeri NP Tara.

Zatim su spasioci došli do tela Vladimira Milivojeva, stavili ga u korito i odlučili zbog konfiguracije terena da se spuštaju niz liticu, još oko 800 m. Oko 19 časova su se spustili na put koji vodi pored jezera Perućac.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin