Stigli REZULTATI OBDUKCIJE četvorice drugova koji su poginuli kod Čačka: Evo kako su izgubili živote

Izvor kaže da je vozač “suzuki vitare” Ognjen Vasiljević imao regulanu dozvolu

 

Prema nezvaničnim saznanjima, obdukcija četri mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usled preloma vrata. Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

 

Podsetimo, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip “suzuki vitara” u kom su bili zakucao u drvo, pa sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka. Nađeni su nakon sedam i po sati.

 

– Obdukcioni nalaz je jutros stigao i utvrđeno je navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je neka trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina – kaže izvor i dodaje:

 

– Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni nedozvoljene psihoaktivne supstance.

 

Izvor kaže da je vozač “suzuki vitare” Ognjen Vasiljević imao regulanu dozvolu.

 

– Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao regularnu, pravu dozvolu – kaže on i dodaje da je možda nesreća mogla biti i sprečena da je auto u kom su bili imao vazdušne jastuke:

 

– Auto je stariji, ali niko ne može da se krivi, momci su bili divna bića, a istraga će pokazati šta im se desilo, pa su se njihovi životi nažalost ugasili.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin