Connect with us

Sudbine

STEVAN se POŽALIO KOMŠIJAMA i pitao šta da RADI – ŽENIN BIVŠI muž JE imao ALATKU od 30 cm – a MOJ NI ne OSJETI

Published

on

Britanska stručnjakinja za seks i odnose, Trejsi Koks, deli iskustva mnogih koji joj pričaju o tome šta ih plaši kod ljubavnika. Mnoge brinu situacije poput onih šta će partner misliti o njihovim nestašlucima iz davnina, i dok većina može da nastavi dalje i pređe preko toga, neki su opsednuti prošlošću svog ljubavnika.

Uznemirujuće je pomisliti da je osoba u koju smo sada zaljubljeni pre volela druge. I ne samo to, nego da su imali i seks. Ljubili su se, doživljavali orgazam s njima… Pitate se jesu li možda sve te stvari voleli da rade više s drugima, nego što to vole da rade s vama.

Ne postoji osoba koja nije osetila strah od partnerove bivše ljubavi ili seksualne prošlosti. Nije prijatno zamišljati partnera s nekim drugim, a takođe može biti jednako neprijatno brinuti se o tome šta bi i oni mislili o nama kada bi znali šta smo zapravo sve radili.

depresija, teskoba
FOTO: PROFIMEDIA

Šta ako je partner imao više ljubavnika od vas, što ako otkrije da ste spavali s puno više ljudi nego oni, hoće li se šokirati ako priznate neki fetiš, šta ako je probao sve i može sada da im bude dosadno, šta ako želi nešto za šta niste zainteresovani, šta ako sazna neku skrivenu tajnu…

Mnogo je burnih svađa izazvano kada jedan partner prizna nešto što drugome nije baš po volji. Ali većina nađe način da se pomiri s tim, najčešće prilično razumnim prihvatanjem da u vezi s tim više ne može ništa da učini.

Drugi pak ne mogu da se klone paranoičnih misli.

Koks je zamolila neke da joj anonimno kažu jesu li se ikada osećali progonjeni ili zastrašeni prošlošću partnera i otkriva šta su neki od njih podelili s njom.

“Uvek se hvali kako je njegova bivša bila sjajna u krevetu”

Olivija (24) sa svojim je dečkom 18 meseci.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

– Naša veza traje i gasi se zbog njegove bivše. Zabavljali su se pre nešto više od godinu dana, ali iako ga je ona ostavila, ostali su dobri prijatelji. Uvek lajkuje njene objave na društvenim mrežama i komentariše koliko je lepa ili seksi. Na početku naše veze stalno bi se hvalio kako je sjajna u krevetu, šta mu je radila i takve stvari. Često je spominjao koliko je seksi. Ne znam šta pokušava, ali zna da me to jako uzrujava – ispričala je Olivija, koja napominje kako on sada više ne priča o njoj, ali još uvek komunicira s njom na mreži.

Svaki put kad imaju seks, ona misli da on želi da je s bivšom, a ne s njom. Kad zatvori oči, brine se da zamišlja kako prodire u telo te devojke, a ne u njeno.

– Mislim da imamo pristojan seks i on izgleda zadovoljno, ali ne priča o tome, kao što to radi kada je ona u pitanju. Ona je razlog zašto se rastajemo. Pokušavam da ne gledam njen Instagram, ali ne mogu da prestanem. Ona je jedna od onih devojaka koje su radile sve, usne, grudi, filere, ekstenzije za kosu, veštačke nokte, lažni ten. Ali nekako uspeva da izgleda sjajno, a ne neukusno – dodaje devojka i kaže kako ona izgleda puno prirodnije od nje, što se njemu, bar prema njegovim rečima, sviđa kod nje, ali uvek komentariše izgled bivše.

Zamolila ga je da prekine kontakt s njom, ali on to odbija i zbog toga su se i razišli.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

– Onda mi nedostaje, vraćam mu se i pokušavam da prihvatim njihovo “prijateljstvo”, dok mi sve opet ne postane previše. Mislim da moj dečko nije spavao s puno žena, naš broj je otprilike isti. Ali on ne poznaje moje bivše ljubavnike i ja mu sigurno ne govorim koliko su bili dobri u krevetu, iako sam s jednim doživela najbolji oralni seks ikada, ali zašto bih mu to rekla i naterala ga da se oseća loše. Šteta što nema isto poštovanje prema meni – istakla je Olivija.

“Njen bivši je imao penis od 30 cm i još uvek sam pod stresom zbog toga”

Stivi (43) je oženjen. Supruga i on uvek su iskreni jedno prema drugom i nedugo nakon što su se upoznali i popili nekoliko pića, krenuli su da postavljaju jedno drugom uobičajena pitanja o tome ko je bio kakav pre.

– Pitao sam je koliki je bio najveći penis kog je imala, znajući da moj nije velik, a ona je rekla da je njen bivši imao stvarno pozamašan, 30 centimetara. Bio sam šokiran i prihvatio to mirno, ali s vremena na vreme pitam se misli li ona i dalje na njega i njegov penis – kaže Stivi koji često viđa istog tog dečka jer živi u blizini i priznaje kako je on zgodan momak i ne može da se reši strahova.

Supruga ga je uveravala da, iako je velik, ne znači da je bio i dobar. Rekla je da su samo kratko vreme bili zajedno i da je bilo neprijatno, jer je on mislio da, budući da ima ogroman, ne treba da imaju nikakvu predigru.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

– Ali ne mogu da pomognem sebi i povremeno sam još uvek pod stresom zbog toga – iskren je Stivi.

“Imala sam više od 60 ljubavnika, a on nema pojma”

Elen (48) je udata i ima dete. Vrlo je rano prestala da broji ljubavnike. Imala je, kako sama tvrdi, veliki apetit za seksom od samog početka i brzo je postala svesna da to nije “u redu” za ženu.

– Nikad se nisam smatrala promiskuitetnom, u životu sam imala samo jednu vezu za jednu noć, ali sam zato imala mnogo kratkotrajnih veza. Kod mene se radilo o uzbuđenju i eksperimentisanju sa seksualnom moći koju sam imala nad muškarcima – ispričala je Elen.

Igranje igre pružalo joj je veliko erotično uzbuđenje, a priznaje i kako bi stvarni seks, do kog bi na kraju došlo, retko opravdao njena očekivanja.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

– Imala sam karijeru koja je bila središte mog života, pa nisam želela ozbiljne veze. Nisam se smirila do svoje 43. i pretpostavljam da sam u životu spavala s najmanje 60-ak muškaraca. Moj muž je čista suprotnost. Ne znam sa sigurnošću, ali pretpostavljam da je verovatno spavao s pet žena. On je klasični serijski monogamista koji je izlazio sa svojom ljubavi iz detinjstva do 22, a nakon toga je imao niz dugotrajnih veza – dodala je. Rekao joj je i da nije tip osobe za povremeni seks.

Nikada je nije pitao koliko je imala muškaraca pre njega, a ni ona njega.

– Mislim da možete da donesete grubu procjenu bez da nekoga pitate. Nikada se nisam pretvarala da sam anđeo, ali mislim da on nema pojma s koliko sam muškaraca imala seks. Nisam sigurna da bi ga bilo briga jer on zna da me uopšte ne zanima varanje ili seks s bilo kim osim s njim. Ali ne vidim smisla da mu pričam i dajem kompleks ili da me osuđuje – dodaje Elen.

I dok neki njeni prijatelji znaju koliko je seksualno aktivna bila u prošlosti i svi poznaju njenog muža, priznaje da ponekad oseti malu dozu straha, pitajući se šta bi se dogodilo da neko od njih odluči da mu kaže nešto o tome, ali inače misli da su doneli ispravnu odluku – da ne love prošlost jedno drugog, dodajući i kako ono što je prošlo – prošlo je.

seks, par, ljubljenje
FOTO: PROFIMEDIA

“Deljenje priča o bivšim ljubavnicima nas uzbuđuje”

Nikol (36) je u istopolnom braku.

Sve je počelo kada je suprugu pitala o njenim prošlim seksualnim iskustvima.

– Razlog za kopanje po toj temi bilo je unošenje začina u naš seksualni život koji je postao monoton – priča ona.

Bila je, priznaje, malo nervozna da bi to moglo negativno da utiče na vezu ili da bi mogla da postane ljubomorna, ali nakon dosta uveravanja počela je da priča o svojoj prošlosti.

– Umesto da me učini ljubomornom, to me je napalilo i njoj se svideo učinak koji to ima na mene. Zauzvrat, htela je da zna nešto o mojim iskustvima i tako smo podelile naše prošle susrete – dodaje Nikol.

To im je, prema njenim rečima, unelo “revoluciju” u seksualni život i otvorilo novu dimenziju. Prljavi razgovori pomešani s nostalgijom odvode na drugo mesto ako ste u vezi punoj ljubavi.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

Koks deli deset najboljih saveta koji mogu da pomognu da krenete dalje i budete srećniji:

– Osim ako ne izlazite s nevinom, svi dolaze s prošlošću. To je neizbežno – istaknula je Koks.

1. Želite li stvarno da znate detalje seksualne istorije vašeg partnera?

Najbolji način da to saznate jeste da pustite da se odvija tokom vremena. Značajne veze, dobre i loše, gotovo se uvek na kraju spomenu. Obično ćete dobiti naznaku njihove seksualne prošlosti kroz komentare koje daju ili drugih oko njih. Mnogim ljudima je teško da čuju pojedinosti o nekome koga vole s drugom osobom, a ipak se osećaju prisiljeni da pitaju. Oduprite se porivu. Često jedino što rezultira je paranoja.

2. Postoje drugi načini da otkrijete avanture svog partnera

Ponekad želimo da znamo seksualnu istoriju našeg ljubavnika kako bismo videli hoće li biti raspoložen za nešto što bismo želeli sada da isprobamo. Postoje pametni načini da to saznate. Recite da ste sanjali da vas dvoje radite ono što biste želeli i pogledajte kakva je njihova reakcija. Ako izgledaju zaintrigirano, predložite im isprobavanje, a ako izgledaju užasnuto ili nezainteresovano, zaboravite.

Seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

3. Zašto razmišljate o onome što se dogodilo pre vas?

Je li to zato što niste sigurni u partnerova osećanja? Umesto pitanja jeste li najbolji kog su ikada imali, bolje je pitati ih jesu li zadovoljni vašim seksualnim životom. Razgovarajte s partnerom o tome. Recite im da se osećate zastrašeno i zašto. Zatražite uveravanje. Zatim, što je najvažnije, prihvatite ono što vam govore.

4. Nezrelo je uvek želeti biti partneru prvi

Jeste li prestali da uživate ​​u omiljenoj hrani samo zato što ste je već jeli – naravno da ne. Detinjasto je ljutiti se jer je partner imao seksualno iskustvo koje vi još niste imali s nekim drugim. Biće to prvi put da to radite zajedno. To sve čini “prvim”.

5. Ne želi svako ponavljanje nečega što je radio u svojoj prošlosti

Ukusi se menjaju. Jednom je često dovoljno. Okolnosti se menjaju. Možda ste voleli divlja iskustva u svojoj prošlosti, ali nemate želju da ih ponovite u kasnijoj fazi, kada vam je fokus na predanosti i nečem možda drugom. Osoba koju sada vidite ispred sebe nije ista osoba koja je bila tada.

seks, par, ljubljenje
FOTO: PROFIMEDIA

6. Često je najbolji seks onaj s kojima smo potpuno nekompatibilni

Najzgodnija osoba s kojom ste ikada spavali često je i najnepouzdanija. Ono što nas tera da žudimo za nekim razlikuje se od onoga što nas tera da se skrasimo. Čak i da su imali fantastičan seks s bivšom, to je možda bila jedina stvar koja im je išla.

7. Možete imati 100 ljubavnika i još uvek biti smeće u krevetu

O seksu najviše naučimo u dugotrajnijim vezama. Ako ste ikada u životu imali samo jednog ljubavnika, ali ste se udubili jedno u drugo i bili znatiželjni i seksualno pustolovni, bićete daleko bolji ljubavnik od nekoga ko je imao samo povremeni seks.

8. Lepota i “seksepilnost” su subjektivne

Nečija ideja veličanstvenog – može biti samo njegova.

9. Njuškanje po društvenim mrežama pogoršaće situaciju

Da, normalno je da želite da vidite kako izgledaju bivši novog partnera. Ali neka bude kratko – traganje po mesecima ili godinama njihove istorija stavlja vas na put opsesivnog razmišljanja.

10. Sada ništa ne mogu da učinim

Partner ne može da uđe u vremeplov i poništiti ono što je učinjeno. Nisu vas poznavali kad se to dogodilo. Njihova prošlost je njihova stvar, a ne vaša, donosi Daily Mail.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Sudbine

POSLIJE 30 godina odlučila da PRODA prsten sa BUVLJAKA: Kada ga je zlatar video, umalo se nije ONESVESTIO

Published

on

Kada je pre 30 godina na buvljoj pijaci kupila prsten za smešnih deset funti, Debra Godard ga je odložila u kutijicu i ubrzo je zaboravila na njega.

Britanka, koja danas ima 58 godina, setila ga se tek kada je njena majka nasela na prevaru, zbog koje je ostala bez ušteđevine. Da bi bar malo pomogla majci, Debra je odlučila da proda nekoliko starih stvari, među kojima je bio i pomenuti prsten.

Nadajući se da mu je vrednost bar malo porasla, odnela ga je u zlataru.

– Zlatar se umalo nije onesvestio – ispričala je za “San”.

– Rekao mi je: “Znate li šta je ovo? To je dijamant!”

Ne samo to: dijamant je bio gotovo savršen. Sva uzbuđena, Debra nije spavala celu noć, jer je razmišljala šta da radi.

Odlučila je da ga ponudi na prodaju preko aukcijske kuće “Sodbi”, gde je njegova vrednost procenjena na 844.000 evra.

Majku je častila putovanjem na Barbados, koncertima Toma Džonsa i Selin Dion u Las Vegasu, kao i bundom.

– To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu – kaže Britanka i otkriva da je predosetila dobitak.

Noć pre nego što je odnela prsten kod zlatara, sanjala je da je prodala prsten od stakla za 750 funti.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Sudbine

Upoznajte mladu i uspješnu Zeničanku Ajlu Omerhodžić: PČELARSTVO MI JE PRVA LJUBAV, HOBI I NAJSLAĐI BIZNIS

Published

on

Upoznajte mladu i uspješnu Zeničanku Ajlu Omerhodžić: PČELARSTVO MI JE PRVA LJUBAV, HOBI I NAJSLAĐI BIZNIS

 

Da se uz malo volje i truda mogu ostvariti odlični rezultati dokazuje i priča mlade i lijepe Zeničanke Ajle Omerhodžić, koja je krajem 2020. godine odlučila da farmaciju i porodičnu ljubav prema pčelarstvu pretvori u unosan posao.

Ova 22-godišnja farmaceutkinja trenutno živi i radi u Kaknju, a prve susrete sa pčelarstvom doživjela je na porodičnom pčelinjaku.

“Kod nas se pčelarstvo prenosi sa generacije na generaciju. Moj djed je uputio mog oca u “medene vode”, a kasnije je otac tu ljubav prenio i na mene. Sjećam se da sam još kao mala djevojčica pomagala ocu u poslovima vezanim za pčelarstvo, ali iskreno, nisam nikada ni razmišljala da će me život odvesti u tom smjeru – iskrena je Ajla.

Nakon pripravničkog staža i državnog ispita, u nedostatku radnog mjesta, Ajla odlučuje da pokrene vlastiti posao. Kako kaže, dugo je razmišljala kako da spoji svoje dvije ljubavi, farmaciju i pčelarstvo, u unosan posao.

“Na kraju sam shvatila da mogu obavljati poslove koje bih radila i u apoteci, a također imati i “praktični” dio gdje se odmaram radeći u prirodi. Danas kupcima nudim pčelinje proizvode koji prije svega, promovišu zdrav način života.

Melemi, kremice, vitaminske bombe, čajevi…, sve su to proizvodi koje prodajem online, na sajmovima i u ovom period godine, najviše turistima koji se uvijek vraćaju po još – kaže Ajla koja trenutno ima trideset i dvije košnice koje se nalaze u blizini porodične kuće u Kaknju.

A kada ne obavlja pčelarske obaveze, Ajla se u slobodno vrijeme bavi i modelingom.

“Od sedamnaeste godine života imala sam mnoge angažmane u svijetu mode i fotografije. Također radim i promocije raznih brendova na svom Instagram profilu @ayla.omerhodzic – kaže ova vrijedna Zeničanka.

A što se tiče budućnosti, Ajla da ima ozbiljne planove.

“Kada sam počela raditi imala sam šesnaest košnica i naravno, to se vremenom proširilo, a planiram još ulagati i imam ozbiljne planove za proširenje, kako pčelinjaka, tako i palate priozvoda u vidu prirodne kozmetike.

“Jedna od ideja je i etno selo, ali treba vremena – poručuje Omerhodžić.

Pored meda kao najpoznatijeg pčelinjeg proizvoda, u Ajlinoj ponudi mogu se pronaći i mnogi drugi zdravi priridoni proeizvodi:

Vitaminska bomba koja je odlična za poboljšanje imuniteta, jer u svom sastavu ima i orašaste plodove, a pogodna je i za djecu. To je bio najtraženiji proizvod u vrijeme korone, jer se pokazao najboljim lijekom za oporavak organizma.

Propolis kapi – čija je primjena višestruka; afte, gastritis, herpes, prehlada, površinske ranice… Ono što želim napomenuti je činjenica da ja kao otapalo, u proizvodnji propolis kapi koristim maslinovo ulje (bez alkohola), pa su pogodne i za djecu.

Mehlem – koji u svom sastavu ima samo prirodne sastojke (pčelinji vosak, maslinovo ulje i kokosovo ulje, med). Pogodan je za kožna oboljenja, te razne mehaničke povrede i ožiljke (opekotine, suha koža, suhe usne).

Sirupi – maslačak i borove iglice

Čajevi – razne vrste ljekovitog bilja za sve tegobe

Od ove godine u ponudi za svoje kupce imam i inhalacije ljekovitim zrakom iz košnice. To je odličan način prirodnog tretiranja raznih oboljenja.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

Sudbine

MILOVANU supruga ZATRUDNELA sa ŠVALEROM, usledio ŠOK PREDLOG MUŽA: Posle Prevare Niko Ovo Nije Očekivao!

Published

on

Toliko sam očajan da ponovo osvojim ljubav svoje žene da sam joj ponudio da budem otac detetu koje je dobila kad me prevarila s drugim muškarcem, napisao je muškarac u pismu psihoterapeutkinji Deidre, piše britanski San.

– Ona ima 34, ja imam 36 i u braku smo devet godina, ali kao i kod većine parova i naš je se*sualni život “presušio” nakon što smo dobili sinove od sedam, pet i dve godine – objasnio je on.

Ipak, kaže, uživali su u međusobnom društvu i retko su se svađali. Ona je, međutim, to sve reskirala kad ga je prevarila, a što je saznao kad je na vrhu ormarića u kupatilu pronašao kutiju u kojoj je bio pozitivan test na trudnoću i slika bebe s ultrazvuka.

– Lice joj je pobelelo kad sam joj rekao što sam našao. Očigledno joj nisam davao dovoljno ljubavi, pa kad ju je novi dečko na poslu pozvao na piće, pristala je. Na kraju su se napili, otišli kod njega i imali se*s bez zaštite – ispričao je muškarac.

I pored svega što se desilo, muškarac kaže da voli svoju suprugu i da želi biti s njom, da ne želi da uništi svoju porodicu. Zato joj je predložio da to dete odgaja kao svoje što je nju šokiralo, pa je rekla da će razmisliti o tome.

– Sad se pitam da li je to bila dobra ideja, kako ćemo objasniti ako beba izgleda drugačije od naše druge dece? Šta ako će pravi tata ipak hteti da se uključi? – zapitao se.

– Ovde su bitne tri stvari. Prvo, možete li vi i vaša supruga obnoviti svoj odnos? Ona morati biti jednako predana kao i vi – odgovorila mu je Deidre.

Drugo, kaže, bitno je može li on zaista tuđe dete prihvatiti kao svoje jer će ga verovatno podsećati na ženinu aferu pa mu može početi zamerati.

– I treće, šta biste rekli svojoj drugoj deci, široj porodici i prijateljima? Takve tajne često izađu na videlo, pa bi bilo pametno razmisliti o svim mogućnostima – zaključila je Deidre, objavio je San.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook


Facebook

Share on pinterest


Pinterest

Share on twitter


Twitter

Share on linkedinLinkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala