STARIJE žene SVE više odlaze na PRC ODMORE – JANA (67) PLAĆA15 hiljada dinara ŽIGOLU da je ORALNO zaadovolji

Odmarališta u zemljama u razvoju poput Kute na Baliju, Negrila na Jamajci, Boka Čike i Sosue u Dominikanskoj republici postali su stanica za žene željne seksualnih ugođaja.

Kompanije koje organizuju odmore čak i promovišu pakete kao s*ks-odmore za slobodne dame. Te žene, koje mogu biti od tinejdžerki do baka, ne žele vezu, već s*ks bez obaveza, a u moru za to zaista ima puno riba.

Nije ni čudno da oni radije biraju starije dame, koje su za s*ks spremne da plate više od onih mlađih.

U Negrilu, muškarci mogu da zarade oko 100 dolara za *eks sa ženom, dok je cena za pružanje usluge o*ralnog s*ksa, koji se na Jamajci smatra tabuom, iznosi oko 150 dolara (oko 15.000 dinara)

Veliki broj muškaraca unajmljuje se pod maskom posla “vodiča”, s tim što često iz celog paketa oni kao pružaoci sek*ualnih usluga dobijaju skupe večere i prenoćište u luksuznom smeštaju.

Definicija s*ks-turiste je odrasla osoba koja putuje s ciljem ostvarenja le*alnog se*sa na koji pristaju obe strane, najčešće u zamenu za novac ili poklone.

Većina ljudi pretpostavlja da su s*ks-turisti muškarci, dok se odnos između sredovečnih dama i mladića s plaže smatra samo nekom vrstom bezazlene zabave. Međutim, kao i često puta u seksu, i u ovom postoje dvostruki standardi.

Jana, koja ima 67 godina, provela je sve svoje odmore u proteklih 10 godina u zapadnoj Africi. Ona obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a naročito muškarce.

– Oni tako divno tretiraju žene, daju komplimente, dodiruju… Uz njih se osećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu s mnom noć – kaže Jana.

Razvedena, s dva odrasla sina, ona objašnjava kako muškarci njenih godina nisu “poželjan materijal”, ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo “žele novu ženu”. Njoj je dosadilo biti neko ko samo kuva i sprema drugome, to ionako čini za sebe, ona želi seks i romantiku, nežnost.

Žigolo otkriva šta klijentkinje vole

Neznanje, nezainteresovanost i nedostatak brige za siromaštvo i manjak izbora koji karakteriše život muškaraca koji rade kao žigolo rezultira time da žene često romantizuju svoje postupke. U stvarnosti, život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se u siromaštvu i bedi odlučuju na prostituciju.

Za sve priče o romantici, jezik seksualnog turizma poprilično je jednostavan, na Jamajci se muškarci u tom poslu nazivaju “beach boys” ili “rastatutes”. Žene koje traže njihove usluge muškarci nazivaju “bocama mleka”, delimično zbog njihove blede puti, a delimično jer se na njih gleda kao na nešto što treba “napuniti”.

Među klijentkinjama su ponekad i žene koje su u braku, u kom muž više nije zainteresovan za njih ili i sam ima ljubavnice.

Najbolja predigra, navodi jedan žigolo, je šaputanje na večeri, uz čašu vina u punom restoranu, o tome šta će im raditi kasnije. Dodiri ispod stola po kolenima, poljupci u vrat i strastveni “napad” u liftu koji se svakog trenutka može otvoriti nešto je što će većinu žena veoma uzbuditi, kaže mladi žig*lo.

– Najbolja “pretnja” koju im u s*ksu govorim je da ih neću pustiti dok tri puta ne dožive vrhunac, a da imam vremena na pretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svetu fantazija, to je najbolji seks za svaku ženu.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin