Stala pred OCA sa dekolteom do pupka, on zanemeo od šoka: Od prizora ispod struka skače pritisak (VIDEO)

Devojka je iznervirala korisnike društvenih mreža kada je snimila reakciju svog oca na njen, blago rečeno, provokativni kostim

 

Kako se 31. oktobar bliži, a sa njim i Noć veštica, praznik koji se širom sveta slavi, internet postaje prepun caka i trikova za pripremanje maski za ovaj specijalan dan. Mlade devojke neretko biraju da se obuku u neke s*ksipilnije kombinacije tog dana, ali čini se da je jedna od njih baš preterala.

 

Naime, ona je izabra larvenu, usku, lateks haljinu, koja više otkriva nego što pokriva. Duboki dekolte otkrio je bujno poprsje, a šlic koji je tik uz međunožje, stvara sumnju da devojka nije obukla ni gaćice.

 

Uz celu kombinaciju stavila je rogove koji su simbol “đavola” i lateks crvene čizme preko kolena. Kao da sam stajling, koji bi odgovarao nekoj glumici iz filmova za odrasle, nije bio dovoljan, ona je dodatno iznervirala sve jer je takva izašla pred oca i snimila reakciju, a malo je reći da je ostao zatečen – nije izustio ni reč.

 

– Sigurno je reći da ne odobrava – napisala je devojka iz Dablina u videu koji je preko noći postao viralan, a koji je pogledalo skoro 2 miliona ljudi.

Nakon što je došao sa posla, ćerka mu je prišla i pitala ga šta misli o njenom stajlingu. Nije izneo nikakvo mišljenje – pogledao je, otišao i rekao “Neću ni da komentarišem”.

Devojka mu je ponovo prišla, smejući se, a potom ga uitala: “Zar ti se ne sviđa?”, na šta je otac, vidno neraspoložen zbog ćerkinog odabira, odgovorio “Samo zato što si mi ćerka, kažem da je dobro”. Snimak je izazvao burne reakcije kod korisnika.

“Nepoštovanje koje imaš prema svom tati je neverovatno”, “Ja ovo nikad ne bih obukla pred ocem”, “Moj tata bi se vratio iz mrtvih da me ubije”, “Istraumiran je, šokiran”, “Žao mi ovog čoveka”, “Ovo je najveća noćna mora svakog oca”, “Sramota bre!”, glasili su samo neki od komentara.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin