Connect with us

Ljubav i Strast

ŠOK PRIZNANJE MUŠKARCA (34) : Sramota Me Da Priznam Šta Volim U KRE*ETU! Nisam Rekao Ni DRUGOVIMA, Ali Od Žene Očekujem OVO! Da Li Će Ona To Razumjeti

Published

on

Kada su u muškom društvu mnogi muškarci su skloni hvalisanju svojim uspjesima u se*su, a veliki dio njih će i pretjerivati u opisivanju nekih akcija. Ali kao što žene veoma dobro znaju, istina je skroz drugačija, i umjesto burnog i maratonskog se*sa te, većina muškaraca ipak najviše voli nj*žnost, a mnogima od njih je i sram priznati prijateljima da najviše vole nježno v*đenje ljubavi, te da vole kada njihove partnerke d*dirima pokazuju koliko ih ž*le, a veliki broj muškaraca vole kada žene preuzmu inicijativu i dominaciju,  a jedan od muškaraca je napisao i ovo na društvenim mrežama:

“Nemam ništa protiv s*ksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe. Najviše volim kad me nježno sk*ne, lj*bi po cijelom t*jelu i kada polako dosegnemo org*zam. Tada se osjećam da smo povezani, kao da smo jedno.” Ova razmišljanja su sve češća kod muškaraca a to potvrđuju i neka istraživanja, te se pokazalo da muškarci ne žele da su oni stalno ti koji iniciraju s*ks, te da se svaki puta kada oni insistiraju, tada razvija i tegoba da neće biti dobri u kr*vetu, a stručnjak koji je radio na toj studiji je otkrio i ovo:

Neki muškarci vole kada su njihove žene d*minantne, ali tu d*minaciju ne sprovode na gr*b način. Naprotiv, d*miniraju svojom brižnošću. O tome se rijetko kad govori, ali muškarci žele nježn*st . 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ljubav i Strast

KAMERA IH UHVATILA NA DJELU Naručili picu, pa VODILI LJUBAV dok su čekali narudžbu

Published

on

Prije nekoliko godina Danijela Hrst i Krejg Smit obarali su rekorde gledanosti na mrežama nakon što se pojavio snimak njihovog s*ksa dok su čekali picu.

U to vrijeme par koji je uhvaćen na kameri nije bio opt*žen. Međutim, ona je dobila neki drugi poziv od vlasti, i onda se ponovo pokrenula priča sa ovim snimkom.

(RBSM RADIO)  

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

18+ BILA JE U ZANOSU: ZAKUCAVAO SAM JE ZA KREVET, bila je toliko uzbuđena, MORAO SAM TO DA JOJ URADIM

Published

on

Počela je strasno da me ljubi stiskajući me iz sve snage. Prepuštala se milovanju osećajući čvrste šake na grudima, stomaku, kukovima. Zavlačile su se pod suknju opipavajući glatkoću butina, toplinu i vlagu skrovitog mesta koje će nas uvesti u užitak i dovesti do sladostrašća.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se k… kojeg dograbi šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

Za trenutak sam je pustio da skinem pantalone, iskoristila je i spustila se na krevet. Na brzinu je skinula suknju i oslonjena na laktove odigla guzu gledajući u mene, a zatim sa osmehom krenula da skida gaćice vrteći svojom guzom. Vau, to je jedino što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. Gola, izgledala je fantastično, male sisice sa nadignutim šiljcima boje višnje, zategnuto telo i fenomenalnu, obrijanu picu koja je crvenela.

Sedele je i smeškala se i posmatrala me dok sam stajao pred njom. Privukla me je bosim nogama ka sebi, kako smo se samo napalili oboje. Klekla je i uzela ga ponovo u ruku. Osećao sam njeni topli dah, osećao sam njen jezik kako šara po glaviću i nastoji da se uvuče u rupicu na vrhu, iz koje je navirala sluz i mešala se sa njenom pljuvačkom. A onda je otvorila usne i između njih propustila pečurkasti vrh i počela sisati kao da uvlači dim cigarete.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se on dograbi ga šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

ZASTENJAH OSETIVŠI MEKOĆU NJENIH USANA I VEŠTINU PRSTIJU KOJI SU SE POMERALI OSTATKOM MOG PENISA I TESTISIMA

Pomerala je glavu sve bliže mom trbuhu i povremeno bi zastala i pogledala me u oči, osmehnuo bih joj se i klimnuo glavom pokazivajući joj da je sve u redu i ona je nastavljala dalje. Zastala je, duboko je disala šireći nozdrve, a onda uspe da progutala glavić. Osetio sam oko njega zidove njenog grla.

Počela je polako pomerati glavu napred nazad. Mislio sam da sam na nebesima, bio je to osećaj koji nisam imao sa čime uporediti, možda upravo stoga što sam umesto u pici i bio u grlu devojčice koja mi se sasvim predaje, i daruje mi nešto najperverznije što sam ikada doživeo možda je taj osećaj bio važniji od fizičokog kontakta.

– Pogledaj koliko te želim! – rekla mi je mameći me svojom ribicom.- Hoću da me j…, da me razbiješ!

Prišao sam joj i ona ga je uzela u ruke, a onda ja uđoh polako, toliko sporo da me ona dograbi rukom i snažno privuče, do kraja. Prodirao sam, nabijao sporim i dubokim ubodima. Grebala je po glatkoj koži mojih leđa, klizili su dlanovi, stezala me je, privlačila. K… je bio duboko u njoj.

Dohvatio je za guzne polutke, pridigoh je, ona poskoči i ukrsti noge iza mojih leđa. Jezici počeše igru ispitivanja, opipivanja, dodirivanja, prateći ritam tucanja, prastaru igru trljanja, ulaženja i izlaženja. Stezala je sve čvršće, klizala ostavljajući bolne linije užitka na mojim leđima. Bolelo je, ali i prijalo. Želeo sam da zaseca dublje, da boli još više. Zato sam nabijao jače. Ona je poskakivala kao ogromni lančić sa džinovskim priveskom obešen oko vrata.

Miran sam bio i ja. Držao sam je u nmaručju, zahvalno je milovao, ne odvajajući se od nje. Nikada se ne bih ni odvojio od nje da nije ustala. Istritila se ispred mene na kolenima, sa glavom zarivenom u krevet, a svojim prstima je raširila polutke, sevnuo je mokri čajni kolutić.

– J… me u guzu. To najviše volim!

Gurni ga polako!

Naravno, to sam i uradio. Očigledno joj je prijalo, jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom je trljala svoju pičkicu. Mogao sam da osetim, a i vidim kako joj širim čmar. Nabijao sam ga bez ustezanja, nisam je žalio. Izgleda da joj je to strašno prijalo, podizala se na kolena, trzala se, a onda je guza počela da se steže dok je ona vriskala. Kako je samo svršavala!

– Aaaaahhh… – uzdisala je, dok sam mislio da će joj i pička i guza eksplodirati.

Sav sam se tresao od uzbuđenja, kolena su mi klecala, uhvatio sam je za kukove i počeo silovito da je navlačim na k…. Moja kučkica se sama nabijala sve jače i jače pa sam rukama dohvatio njene sise i počeo da ih mesim štipajući bradavice.

– Aaaa… Uhhh… Uuuu… – stenjala je motajući glavom i lomeći mi ga.

– Svrrr… šavammmm… – jedva rekoh.

Nabio sam svoju k… do kraja i počeo kao lud da punim njenu guzu. Nisam prestajao da je j…, sperma i njeni sokovi su se sada pomešali i počeli da se cede i cure niz moj k… i jaja po nama, a pica samo mljacka sa njenim prstima u sebi.

– Je…… je… me joššš… hoću joššš… – drhtala je kao i njen glas.

K… mi nije spao, polako sam joj nabio prst u picu i počeo da je j…. Ona je još jače zamešaa, uživala je, drhtala i ubrzavala. Stavio sam i drugi prst i sve više joj širio ribicu što je skroz izbezumilo. Bio sam na izmaku snage da opet svršim, pa sam želeo da i nju što pre dovedem do novog vrhunca. K… mi se naduo, bio je tvrd kao kamen. Širio sam joj guzu do pucanja, a picu  sam sve žešće i jače razvaljivao prstima.

– Aaaaa… Jooojjjj… saaaad ćuuuu… Aaaahhhh… Aaaa… – vrištala je.

Pali smo na krevet, Nevena se grčila i vriskala. K… mi je ispao dok joj se čmar još uvek lagano zatvarao i otvarao od orgazma. Niz njene butine pokuljala je beličasta sluzava mešavina moje sperme i njenih sokova. K… mi se tresao, uhvatio sam ga u čaku i zadrkao, a onda je ona opet nasmejana jedva legla na leđa ispred mene.

– Svrši po meni! – gledala me je dok se zadovoljno uvijala predamnom.

To sam i uradio. Stao sam na kolena između njenin nogu i izdrkao ga po njenom telu licu, sisama, pupku. Trljala je svoje telo spermom koju sam prosipao po njoj. Legao sam kraj nje, a ona se ušuškala u mom naručju…

(RBSM RADIO)

 

 

 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

VEZAO SI ME I PRVO GURNUO PRST… Šljapnuo si me, namazao i uzeo svoj plen…

Published

on

Rekao si mi da te dočekam na krevetu, da ništa ne pitam, i da uradim kao što je napisano na ceduljici. Ceduljica se nalazi ispod pepeljare na stolu.

Probudio si sve lepritiće u mom stomaku, jurili su kao pomanhitali. Volim igrice sa tobom, uvek nam otkrivaju nove dimenzije u s*ksu, kao i u našoj vezi.

Ski*ula sam haljinu koju sam imala na sebi, ostavši tako samo u brusu, belim pamučnim gaćicama i čarapama sa  čipkicom koje si mi ti kupio.

– Sk*ni SVE sa sebe, čarape stavi pored sebe, raširi noge, i čekaj me.

Kako je sada 20h, imala sam dovoljno vremena da uživam u iščekivanju. Sinoć je bilo brutalno. Znala sam da voliš najlonke, ali toliku str*st nisam očekivala. Probudile su životinju u tebi, j*bao si me žestoko dok nisam s*ršila, a onda sam tako ranjiva i raščepljena stomalima ti dr*ala.

Gutao si me pogledom, tek ponekad prekinuvši to uživanje snažnim sisanjem nožnih prstiju. I sad osetim jezu kada se setim.

Iako sporo, vreme je prošlo. U osam i 50 otišla sam da p*škim, vlažna sam bila poprilično.

Kada sam se obrisala na papiru je ostala ogromna količina lepljive, tegljive sluzi. Jooooooj, koliko sam n*paljena, prosto osećam da boli koliko sam željna.

Namestila sam se baš po uputstvu. Nedugo zatim, došao si. Tačan u  minut, kao i uvek. Ne pozdravljaš me, odlaziš u kupatilo, umivaš se, peres ruke. Izlaziš samo u tamno sivim boksericama, vidno n*paljen. Pogledala sam to nežno lice, tu crnu kosu, da, volim te.

Krenuo je glavom ka mojoj željnoj Maci.   Osmehnuo se, a onda je šljapnuo. Vrisnula sam, više od iznenađenja, nego od jačine boli.

Namestio si mi noge tako da sam bila skroz raščepljena, izložena. Ruke si mi svezao najlonkama za krevet, ne jako, ali sasvim dovoljno da mi onemogućiš da bilo sta dodirnem, pa i tebe samog.

Izvadio si ga i počeo blago da ga dr*aš. Šetao si oko kreveta, g*, n*paljen, kao da sam ja tvoj plen. Došao si do glave, l*pnuo me par puta po obrazu, ustima.

Kako bih krenula da ga liznem, tako bi ga odmah sklonio.

Vratio si se na početnu poziciju, polako glavicem mazio moje butine. Kako je balavio, ostavljao je po meni trag koji sam osećala. Svaki njegov pokret i dašak vetra izazivao je jezu i sve veću na*aljenost. Gurnuo si prst u nju. Karlica je automatski počela da se uvija, meša, bila sam gladna d*dira.

Približio si se, nadala sam se da će to biti kraj mukama. Bila sam ga tako željna. Stavio si ga na ulaz i ni makac. Prstom si mi dirao klit*ris, drugom rukom brad*vicu.

Da si ga samo gurnuo – ekspl*dirala bih. Pokušala sam da se n*bijem na njega, ali si sve dobro smislio, nisam mogla.

Tako  blizu, a tako daleko. Počeo si da ga trljaš preko nje. Svuda je bio od klice koji je vrištao do guze koja je bila dobro podmazana od mojih i tvojih sokova.

Ali ne, očigledno da ti to nije bila namera. Pomerio si se u nazad i počeo jako da d*kaš. Bio si  blizu, baš kao i ja. Na moje zaprepaštenje, počeo si da sv*šavaš, po njoj, osetila sam s*ermu kako klizi po meni, zadovoljno si se nasmejao i počeo da razmazuješ.

Igrao si se mojom n*paljenošću toliko da je cela unutrašnjost počela da me boli.

Ništa mi nije bilo jasno. Zašto me ne umeš, svestan si koliko mi treba ovaj or*azam koji od početka visi u vazduhu.

Uzeo si stopalo, masirao ga nežno, lickao, grizao, a ja, ja sam bila na samoj ivici. Tako sam ga želela! Moja željna pica zjapila je tako raširena, izložena, a ja sam bila željna i postiđena.

A onda si spustio jezik i počeo besomučno da me ližeš, kao da sam najslađi mogući kolač, kao da sam nešto najlepše na svetu. Osetila sam ga bukvalno svuda, želeo si da sve pokupši. I uspeo si. Svršavala sam u naletima, puštala sam za tebe još svojih sokova koje obožavaš. Lizao si sve…

Kako me je talas org*zma popuštao, okrenuo si me na stomak, uhvatio za kosu i počeo žestoko da se nabijaš. Divlje, jako! Bolelo me je, jauknula sam, žuljale su me vezane ruke, žuljao me je tvoj mladi tvrdi n*paljeni k*rac koji me je razdirao jako.

 Osetila sam kada si počeo da svršavaš, osetila sam toplinu, osetila sam grčenje…

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!