Connect with us

Ljubav i Strast

ŠOK PRIZNANJE MUŠKARCA (34) : Sramota Me Da Priznam Šta Volim U KRE*ETU! Nisam Rekao Ni DRUGOVIMA, Ali Od Žene Očekujem OVO! Da Li Će Ona To Razumjeti

Published

on

Kada su u muškom društvu mnogi muškarci su skloni hvalisanju svojim uspjesima u se*su, a veliki dio njih će i pretjerivati u opisivanju nekih akcija. Ali kao što žene veoma dobro znaju, istina je skroz drugačija, i umjesto burnog i maratonskog se*sa te, većina muškaraca ipak najviše voli nj*žnost, a mnogima od njih je i sram priznati prijateljima da najviše vole nježno v*đenje ljubavi, te da vole kada njihove partnerke d*dirima pokazuju koliko ih ž*le, a veliki broj muškaraca vole kada žene preuzmu inicijativu i dominaciju,  a jedan od muškaraca je napisao i ovo na društvenim mrežama:

“Nemam ništa protiv s*ksa na brzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe. Najviše volim kad me nježno sk*ne, lj*bi po cijelom t*jelu i kada polako dosegnemo org*zam. Tada se osjećam da smo povezani, kao da smo jedno.” Ova razmišljanja su sve češća kod muškaraca a to potvrđuju i neka istraživanja, te se pokazalo da muškarci ne žele da su oni stalno ti koji iniciraju s*ks, te da se svaki puta kada oni insistiraju, tada razvija i tegoba da neće biti dobri u kr*vetu, a stručnjak koji je radio na toj studiji je otkrio i ovo:

Neki muškarci vole kada su njihove žene d*minantne, ali tu d*minaciju ne sprovode na gr*b način. Naprotiv, d*miniraju svojom brižnošću. O tome se rijetko kad govori, ali muškarci žele nježn*st . 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ljubav i Strast

KAMERA IH UHVATILA NA DJELU Naručili picu, pa VODILI LJUBAV dok su čekali narudžbu

Published

on

Prije nekoliko godina Danijela Hrst i Krejg Smit obarali su rekorde gledanosti na mrežama nakon što se pojavio snimak njihovog s*ksa dok su čekali picu.

U to vrijeme par koji je uhvaćen na kameri nije bio opt*žen. Međutim, ona je dobila neki drugi poziv od vlasti, i onda se ponovo pokrenula priča sa ovim snimkom.

(RBSM RADIO)  

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

18+ BILA JE U ZANOSU: ZAKUCAVAO SAM JE ZA KREVET, bila je toliko uzbuđena, MORAO SAM TO DA JOJ URADIM

Published

on

Počela je strasno da me ljubi stiskajući me iz sve snage. Prepuštala se milovanju osećajući čvrste šake na grudima, stomaku, kukovima. Zavlačile su se pod suknju opipavajući glatkoću butina, toplinu i vlagu skrovitog mesta koje će nas uvesti u užitak i dovesti do sladostrašća.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se k… kojeg dograbi šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

Za trenutak sam je pustio da skinem pantalone, iskoristila je i spustila se na krevet. Na brzinu je skinula suknju i oslonjena na laktove odigla guzu gledajući u mene, a zatim sa osmehom krenula da skida gaćice vrteći svojom guzom. Vau, to je jedino što mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. Gola, izgledala je fantastično, male sisice sa nadignutim šiljcima boje višnje, zategnuto telo i fenomenalnu, obrijanu picu koja je crvenela.

Sedele je i smeškala se i posmatrala me dok sam stajao pred njom. Privukla me je bosim nogama ka sebi, kako smo se samo napalili oboje. Klekla je i uzela ga ponovo u ruku. Osećao sam njeni topli dah, osećao sam njen jezik kako šara po glaviću i nastoji da se uvuče u rupicu na vrhu, iz koje je navirala sluz i mešala se sa njenom pljuvačkom. A onda je otvorila usne i između njih propustila pečurkasti vrh i počela sisati kao da uvlači dim cigarete.

Vrtela je guzicama po mom nabreklom međunožju, trljala, primicala se i uzmicala, a ja sam je ispipavao lagano, santimetar po santimetar. Moje ruke su je milovale, gnječile grudi, nadraživale bradavice, opipavale butine, raščešljavale i razmicale usmine koje se otvoriše kao školjka. Disala je ubrzano, isprekidano kao da jeca. Grebala je po mojim patalonama, pomalo nestrpljivo, očajnički, kao da traži oslonac, ali one su bile pretesne i oslonca nije bilo. Pomogao sam joj i raskopčao dugmad. Ukaza se on dograbi ga šakom, opipavajući ga. Bio je već dovoljno čvrst, sposoban da pokrene zemlju na kojoj stojimo, da zavrti sve oko nas. Nije više bilo vremena za čekanje.

ZASTENJAH OSETIVŠI MEKOĆU NJENIH USANA I VEŠTINU PRSTIJU KOJI SU SE POMERALI OSTATKOM MOG PENISA I TESTISIMA

Pomerala je glavu sve bliže mom trbuhu i povremeno bi zastala i pogledala me u oči, osmehnuo bih joj se i klimnuo glavom pokazivajući joj da je sve u redu i ona je nastavljala dalje. Zastala je, duboko je disala šireći nozdrve, a onda uspe da progutala glavić. Osetio sam oko njega zidove njenog grla.

Počela je polako pomerati glavu napred nazad. Mislio sam da sam na nebesima, bio je to osećaj koji nisam imao sa čime uporediti, možda upravo stoga što sam umesto u pici i bio u grlu devojčice koja mi se sasvim predaje, i daruje mi nešto najperverznije što sam ikada doživeo možda je taj osećaj bio važniji od fizičokog kontakta.

– Pogledaj koliko te želim! – rekla mi je mameći me svojom ribicom.- Hoću da me j…, da me razbiješ!

Prišao sam joj i ona ga je uzela u ruke, a onda ja uđoh polako, toliko sporo da me ona dograbi rukom i snažno privuče, do kraja. Prodirao sam, nabijao sporim i dubokim ubodima. Grebala je po glatkoj koži mojih leđa, klizili su dlanovi, stezala me je, privlačila. K… je bio duboko u njoj.

Dohvatio je za guzne polutke, pridigoh je, ona poskoči i ukrsti noge iza mojih leđa. Jezici počeše igru ispitivanja, opipivanja, dodirivanja, prateći ritam tucanja, prastaru igru trljanja, ulaženja i izlaženja. Stezala je sve čvršće, klizala ostavljajući bolne linije užitka na mojim leđima. Bolelo je, ali i prijalo. Želeo sam da zaseca dublje, da boli još više. Zato sam nabijao jače. Ona je poskakivala kao ogromni lančić sa džinovskim priveskom obešen oko vrata.

Miran sam bio i ja. Držao sam je u nmaručju, zahvalno je milovao, ne odvajajući se od nje. Nikada se ne bih ni odvojio od nje da nije ustala. Istritila se ispred mene na kolenima, sa glavom zarivenom u krevet, a svojim prstima je raširila polutke, sevnuo je mokri čajni kolutić.

– J… me u guzu. To najviše volim!

Gurni ga polako!

Naravno, to sam i uradio. Očigledno joj je prijalo, jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom je trljala svoju pičkicu. Mogao sam da osetim, a i vidim kako joj širim čmar. Nabijao sam ga bez ustezanja, nisam je žalio. Izgleda da joj je to strašno prijalo, podizala se na kolena, trzala se, a onda je guza počela da se steže dok je ona vriskala. Kako je samo svršavala!

– Aaaaahhh… – uzdisala je, dok sam mislio da će joj i pička i guza eksplodirati.

Sav sam se tresao od uzbuđenja, kolena su mi klecala, uhvatio sam je za kukove i počeo silovito da je navlačim na k…. Moja kučkica se sama nabijala sve jače i jače pa sam rukama dohvatio njene sise i počeo da ih mesim štipajući bradavice.

– Aaaa… Uhhh… Uuuu… – stenjala je motajući glavom i lomeći mi ga.

– Svrrr… šavammmm… – jedva rekoh.

Nabio sam svoju k… do kraja i počeo kao lud da punim njenu guzu. Nisam prestajao da je j…, sperma i njeni sokovi su se sada pomešali i počeli da se cede i cure niz moj k… i jaja po nama, a pica samo mljacka sa njenim prstima u sebi.

– Je…… je… me joššš… hoću joššš… – drhtala je kao i njen glas.

K… mi nije spao, polako sam joj nabio prst u picu i počeo da je j…. Ona je još jače zamešaa, uživala je, drhtala i ubrzavala. Stavio sam i drugi prst i sve više joj širio ribicu što je skroz izbezumilo. Bio sam na izmaku snage da opet svršim, pa sam želeo da i nju što pre dovedem do novog vrhunca. K… mi se naduo, bio je tvrd kao kamen. Širio sam joj guzu do pucanja, a picu  sam sve žešće i jače razvaljivao prstima.

– Aaaaa… Jooojjjj… saaaad ćuuuu… Aaaahhhh… Aaaa… – vrištala je.

Pali smo na krevet, Nevena se grčila i vriskala. K… mi je ispao dok joj se čmar još uvek lagano zatvarao i otvarao od orgazma. Niz njene butine pokuljala je beličasta sluzava mešavina moje sperme i njenih sokova. K… mi se tresao, uhvatio sam ga u čaku i zadrkao, a onda je ona opet nasmejana jedva legla na leđa ispred mene.

– Svrši po meni! – gledala me je dok se zadovoljno uvijala predamnom.

To sam i uradio. Stao sam na kolena između njenin nogu i izdrkao ga po njenom telu licu, sisama, pupku. Trljala je svoje telo spermom koju sam prosipao po njoj. Legao sam kraj nje, a ona se ušuškala u mom naručju…

(RBSM RADIO)

 

 

 

 

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

Ljubav i Strast

MUŠKARCI SU U ZABLUDI DA OVO PRIJA: Devojke otkrivaju šta preziru u se*su — i spisak nije kratak!

Published

on

Kada pitate žene šta ne vole u s*ksu, možda će se suzdržavati ne želeći da ikoga p*vrede, ali kada ih pitate da to kažu anonimno, to je već druga priča. Dame su u internet anketi otkrile šta je to što im ne prija – pročitajte i zapamtite.

 

 

 • Kada sam ja odozgo, sedim na njemu, a on neprestano bulji u mene. Neprijatno je.
 • Kada me neprestano ispituje “sviđa ti se ovo?”.
 • Kada muškarac pokušava da skine v*š ženi zubima. Čemu to?
 • Želi da e*akulira ženi po licu, kosi, očima.
 • Požuruje pr*digru i misli da ćeš da doživiš v*hunac za 27 sekundi.
 • Ne podnosim kada muškarac misli da je s*ksi da me ujede za bradavicu. Boli!
 • Mrzim kada je muškarac gr*b tokom predigre, tako da od njegovih prstiju maltene prokrvarim.
 • Užasno mi je kada navali da ujutro imamo s*ks, dok se nisam još ni probudila normalno. Nije mi to s*ksi, odvratno je.
 • Kada žele da probaju sve što vide u p*rnićima ili pročitaju, a da prethodno ne razgovaramo o tome. Na primer – ne želim kockice leda po svom t*lu!
 • Kada usred akcije stane, odgađajući sopstveni vrhunac, posebno ako je i žena tada blizu or*azma.
 • Kada misli da je s*ksi da pljesne ženu po g*zi, a zapravo me ud*ri toliko jakko da bih mu najradije uzvratila ša*arčinom!
 • Ne podnosim kada muškarci žele da kopiraju s*ks poze koje su videli u nekim p*rnićima, pa završiš maltene radeći stav na šakama, a on te još pita: “Je l’ uživaš?”.

 

Da li ste se i vi pronašli u nekim od ovih stvari koje su žene navele?

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

PODJELI TEKST NA DRUŠTVENE MREŽE
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

 1. RBSM RADIO

ZAPRATI NAS NA FACEBOOK

Popularno

error: Content is protected !!