Šta svaki muškarac ZAISTA želi da čuje od žene? Ovo su reči kojima ćete osvojiti zauvek

0

I muškarci vole izjave ljubavi, pohvale i male znakove pažnje

 

Koliko je komunikacija važna za opstanak veze, ne treba ni naglašavati.

 

I upravo je ona često kamen spoticanja i uzrok većine ljubavnih problema.

 

Iako vaze za jači pol, to ne znači da i muškarci ne vole izjave nežnosti ili pohvale.

 

A to se najviše odnosi na pojedine reči koje često zaboravimo da kažemo:

 

1. Razumem te

Kada život dođe oluje, sve nam je potrebno jesu razumevanje i podrška. Uputite mu u takvim situacijama osmeh, zagrljaj i reči: „Razumem koliko ti je sada teško. Ako želiš da razgovaramo, tu sam.”

 

2. Budi sam koliko god ti je potrebno

Kako bi razbistrili misli, pronašli neka rešenja ili se opustili, potrebno nam je ponekad samoća. Kao što vaš partner za to treba da aima razumevanja, tako se i vi postavite. Nemojte prelaziti jedno drugom granicom.

 

 

3. Pogrešila sam. Izvini

U žaru svađe možemo da povredimo jedni druge uvredljivim rečima. Zato je važno da u takvim situacijama prihvatite odgovornost i pokažete da niste imali ime da ga povredite. Isto to treba da očekujete i vi kada vam partner kaže nešto što vas može uvrediti.

 

4. Uradio si to neverovatno dobro

Svako od nas voli pohvale za svoj trud, pa tako ne zaboravite da kažete partneru koliku je dobro nešto učinio. Ovo se odnosi ne samo na velika dostignuća, već i na svakodnevne kućne poslove.

 

5. Uzbuđuješ me

Pokažite da vam je partner i dalje atraktivan, da vam se dopada, uzbuđuje vas. Jasno istaknite da vam je privlačan. Osim što je ovo dobar kompliment, može probuditi romantične i strastvene varnice u spavaćoj sobi.

 

 

6. Hvala

Kada izgovorite ovu reč, to znači da primećujete i cenite sve što on radi za vas. Zahvalnost je jako važna u odnosu, pokazuje da vrednujete partnera, kao i da znate da budete zahvalni u svakom aspektu života, što vas odmah čini pozitivnom osobom.

 

7. Pričaj mi o ovome

Podstaknite ga da vam priča o njegovim idejama i planovima. Slušajući ga sa interesovanjem, jasno dajete do znanja da namere shvatate ozbiljno i verujete u njega.

 

8. Verujem u tebe

Dajete mu vetar u leđa, smanjite njegove sumnje, podstaknite njegovu odlučnost da ostvari sve što je planirao. Vi verujete u njegove sposobnosti, a to je dovoljno važan pokretač da se ciljevi i ostvare. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU                I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *