“Šta Megan krije ispod haljine?” Novi SKANDAL trese kraljevsku porodicu, tvrde da je ovo DOKAZ (FOTO)

Otkako su se Megan Markl i princ Hari pridružili princu i princezi od Velsa u zamku Vindzor kako bi pozdravili ožalošćene koji odaju poštu kraljici, ne prestaje da se analizira svaki detalj, ali i da se šire teorije zavere.

Naime, na Tviteru se pojavila priča da je Megan Markl ispod haljine nosila “uređaj za snimanje”, te tvrde da su fotografije na kojima se nešto nazire ispod haljine dokaz za to.

– Ovo je suludo i zapravo štetno za nju. Naravno, nije nosila mikrofon – rekao je navodno izvor blizak vojvotkinji za Page Six.

Pravougaoni nabor koji se vidi na struku crne haljine Megan Markl naterao je mnoge kritičare da nagađaju da li je nosila mikrofon.

 

– Šta Megan krije ispod haljine? – glasi tvit jednog od korisnika. Drugi su se pitali da li prikuplja materijal za svoj nadolazeći Netfliks dokumentarac.

– Da li Megan Markl nosi mikrofon kako bi iskoristila kraljičinu smrt za svoj Netfliks rijaliti šou? – još jedan je tvit na ovu temu.

– Megan je nosila neku vrstu uređaja. Verovatno za potrebe snimanja – rekao je drugi.

Drugi su takođe osporili “lude” tvrdnje, sugerišući da je to možda bio medicinski uređaj.

– Nosim kontinuirani monitor glukoze i moj senzor je istog pravougaonog oblika kao njen – rekao je jedan.

Megan je dobila generalno toplu reakciju mase ljudi ispred zamka Vindzor. Šetnja je bila prvi put da su princ Hari i Megan javno viđeni zajedno sa princom Vilijamom i Kejt od marta 2020. godine i označila je očigledno poboljšanje odnosa između braće i njihovih žena.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin