Šta je to čudo pored bebe? Roditelji gledali sina dok SPAVA, a onda se PRESTRAVILI (VIDEO)

Nije im bilo svejedno kada su ugledali mračnu siluetu

 

Gledati svoje dete kako spava pobuđuje verovatno najlepša osećanja kod roditelja. Ali ono što su Laura Hej i njen partner Din Evans videli dok su gledali svog 18-mesečnog sina kako spava, u njima nije izazvalo ništa lepo.

 

Oni su, naime, postavili kameru za bebe iznad njegova kreveca nakon što je pokušao da izađe iz njega. Iz dnevne sobe posmatrali su tako svoga sina dok spava, a 39-godišnja majka prestravila se kada je u jednom trenutku pogledala malenog. Kraj njega je u krevecu ležalo nešto što je preko kamere izgledalo poput druge bebe.

 

 

Otac dečaka otrčao je u sobu u nadi da će kraj njega pronaći medvedića, međutim kada je pogledao u krevetac, tamo nije bilo ništa osim malenog Sebastijana kako mirno spava. Ipak, kamera je i dalje pokazivala kako nešto leži kraj njega.

 

– Šta god da je to bilo, ležalo je tamo do 1:30 sati dok nisam morala da nahranim sina. Onda je nestalo, ali je tokom noći menjalo pozicije – priča majka.

 

Porodica ističe kako ovo nije prvi put da im se tako nešto dogodilo. Često, kažu da čuju čudne zvukove po kući i pronalaze slike okrenute naopako.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin