Šta je istraga pokazala da je motiv ubistva Noe Milivojev?

“Reč je o zločinu iz strasti, ljubomori, a sumnja se da su u sve bili umešani narkotici”

 

 

O. D. (33), osumnjičen da je na svirep način ubio Nou Milivojev (18) u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beogradu, prema onome što je, istraga pokazala, radi se o – zločinu iz strasti.

“Reč je o zločinu iz strasti, ljubomori, a sumnja se da su u sve bili umešani narkotici. Takođe je prema prvim, nezvaničnim informacijama, prilikom pregleda njegovog kompjutera otkriveno da je tražio na Internetu kako da se otarasi tela i u koju hemikaliju da potopi telo i dokaze kako bi uništio tragove”, rečeno je.

O. D. je saslušan u Više javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Iako je, podsetimo, prilikom hapšenja odmah sve priznao.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da O. D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu N. M.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin