“ŠTA ĆE MI ŽIVOT BEZ TEBE DRAGI…” Osumnjičeni ubica oca na dan hapšenja objavio jednu poruku! ŽIVEO SA LEŠOM U KUĆI

Jožef Mičik (37) iz Subotice koji se sumnjiči da je pre tri godine lopatom ubio oca Jožefa Mičika u porodičnoj kući, a onda telo sakrio u kotlarnicu, nekoliko sati pre nego što je uhapšen oglasio se na Fejsbuku.

 

 

Podsetimo, osumnjičeni je, kako se sumnja, pre tri godine nakon žučne svađe sa ocem uzeo lopatu i naneo mu povrede od kojih je nesrećni čovek preminuo. Njegovo telo stavio je u kotlarnicu, koja se nalazi uz porodičnu kuću, a zločin je otkriven kada je sin ubijenog prijavio nestanak svog oca, a isto su uradile i komšije. Osumnjičeni je priznao zločin, i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

 

osumnjičeni jožef mičik za zločin u subotici

Jožef Mičik ima nekoliko profila na društvenoj mreži Fejsbuk, a na dan hapšenja, kako se može videti na jednom od tih naloga podelio je pesmu pokojne pevačice Silvane Armenulić. Objavio je numeru “Šta će mi život bez tebe dragi”.

 

Na ovu objavu imao je nekoliko lajkova, a inače, osumnjičeni je svakog dana imao bar po jednu objavu – pesmu, smešan video, neku fotografiju, takođe sa smešnim motivima.

 

 

Pa da podsetimo, osumnjičeni je nakon zločina telo svog oca sakrio, a porodici i komšijama je konstantno davao različite izgovore i objašnjanja gde se on nalazi. Jožef je navodio, da mu se otac otišao da živi kod jedne žene u selu u blizini Subotice, a potom da je dobio dve godine zatvora zbog neke tuče.

 

Da bi na kraju osumnjičeni rekao “da je ubijeni dobio 90.000 dinara i da je otišao sa cimerom iz zatvora i da će živeti sa njim.” Zločin je otkriven nakon što je osumnjičeni prošle nedelje hteo da proda kuću.

 

 

– Jožef Mičik je pre nedelju dana rekao da želi da se oženi i da se preseli na Palić. Kuću i imanje planirao je da proda za 5.000 evra, ali su komšije o tome odmah obavestile njegovog mlađeg brata – podseća sagovornik i dodaje da su tada svi posumnjali da nesrećni čovek nije među živima.

 

 

– Policija je na adredsu došla povodom prijave o nestanku starijeg Jožefa Mičika, a njegov sin je tada priznao zločin i pokazao pripadnicima MUP-a gde ga ostavio telo svog oca kog je lopatom ubio pre tri godine.

 

 

O životu žrtve i osumnjičenog pričao je za Kurir sin, odnosno brat Silvester Mičik koji je za Kurir ispričao potresne detalje od kojih su svi zanemeli.

 

 Ja bih mu prvi sudio! Treba da dobije 40 godina zatvora. Lagao me je da nam je otac u zatvoru, a zločin je otkriven kada sam ja prijavio nestanak oca. Komšije su mi javile da je moj brat Jožef stavio oglas da prodaje kuću.

 

Tada sam ga zvao i bio sam ljut, rekao sam mu “da nećemo da je prodajemo dok je otac živ”. Eto, da me komšije nisu obavestile o tome, za zločin se nikada ne bi ni saznalo. Nikad se ne bi otkrilo šta je uradio – rekao je neutešni čovek.

 

 

Policija je nakon uviđaja, odnela i lopatu kojom je, kako se sumnja, kobnog dana osumnjičeni naneo povrede žrtvi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici koje vodi istragu povodom ovog krivičnog dela.

 

 

 

osumnjičeni samo nekoliko sati pre hapšenja objavio pesme poznate poginule pevačice

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)