Šta će biti s Kamilinom decom iz PRVOG BRAKA? Evo da li će sin i ćerka nove kraljice dobiti neke TITULE

Kralj Čarls III tokom današnje ceremonije proglašenja zvanično je postao britanski kralj, a time je i njegova supruga Kamila postala njegova kraljica koja će mu pomagati u obavljanju te dužnosti.

Međutim, Kamila iz prošlog braka s Endruo Parkerom Boulsom ima dvoje dece – Toma i Lauru, a oni navodno neće dobiti nikakve titule ni uloge.

Kamila i kralj Čarls u braku su 17 godina, a mnogi su mislili kako ona nikada neće poneti titulu kraljice, te da će na dan kad Čarls postane kralj ona uzeti titulu princeza Konsort, ali pokojna kraljica Elizabeta je odlučila drugačije tokom 70. godišnjice vladavine, kada je objavila da će Kamila ipak postati Čarlsova kraljica.

– Kada moj sin Čarls postane kralj, znam da ćete njemu i njegovoj supruzi Kamili pružiti istu podršku koju ste dali meni; i moja je iskrena želja da, kada to vreme dođe, Kamila bude poznata kao kraljica supruga jer nastavlja svoju odanu službu – istakla je kraljica Elizabeta II u neočekivanom obraćanju javnosti početkom ove godine.

Vojvotkinja Kamila dobila je titulu “queen consort”, u slobodnom prevodu kraljica pratilja novog kralja, koju će jednog dana, kad princ Vilijam sedne na engleski tron dobiti i njegova supruga, vojvotkinja Kejt Midlton.

Odluka da Kamila postane “samo” princeza na dan kad Čarls postane kralj donesena je zbog atmosfere koja oko nje vlada poslednjih gotovo 40 godina. Zakonski je Kamili pripadala i titula princeze od Velsa, ali je ona nije koristila.

Kamila ulazi u istoriju kao prva kraljica koja iza sebe ima bivšeg supruga i decu iz prvog braka, a na društvenim mrežama se raspravlja šta će se sada dogoditi s njenom decom.

Kraljica supruga u braku s bivšim suprugom Endruom Parkerom Boulsom ima dvoje dece – Toma i Lauru, a oni neće dobiti nikakve titule ni uloge u kraljevskoj porodici.

Članovima kraljevske porodice može se postati isključivo brakom ili rođenjem, stoga ne postoji nikakva mogućnost da njih dvoje dobiju bilo kakve kraljevske titule ili beneficije.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin