Šta ako je njena beba njegov polubrat: SIN MI JE DOVEO SVOJU NOVU DJEVOJKU, S KOJOM SAM JA BIO U ŠEMI PRIJE DVIJE GODINE

Šta ako je njena beba njegov polubrat: SIN MI JE DOVEO SVOJU NOVU DJEVOJKU, S KOJOM SAM JA BIO U ŠEMI PRIJE DVIJE GODINE

 

Jedan tata od 55 godina potražio je savjet na internetu budući da se našao u veoma nezgodnoj situaciji. On je, naime, razveden i ima sina od 28 godina.

Znao je da njegov nasljednik već mesecima izlazi sa jednom djevojkom i to mu je bilo normalno. Međutim, kada je konačno upoznao mladu damu, to ga je totalno dotuklo. Naime, ne samo da mu se sinovljev izbor dopao, već mu se djevojka do te mjere svidjela budući da se i sam zabavljao sa njom.

 

“Sa tom ženom sam pre 2 godina i ja izlazio. Ona se u međuvremenu poslije mene porodila, a to sam tek nedavno saznao. Sin joj ima godinu i po dana i taman je star toliko da bih mogao da mu budem otac. Ona pak nikome ne želi da otkrije ko je bebin tata. Povrh svega, sada se moj sin zabavlja sa njom već 4 mjeseca, a ne zna da je njena beba možda njegov polubrat – napisao je taj izbezumljeni čovjek, a preneo britanski Mirror.

 

On je odlučio da se prvo vidi sa tom ženom, ne bi li shvatio da li je njeno dijete i njegovo.

 

“Bila je izbezumljena koliko i ja. Nije imala predstavu da je njen momak moj sin. Postoji mogućnost da je njena beba naša, ali poslije DNK rezultata ćemo tačno znati. Nisam se sam sastao sa njom, tu su bili i članovi njene porodice i svi su bili u vidnom šoku – otkrio je vremešni muškarac.

 

On je, međutim, riješio da nema tajni pred sinom i da je najbolje da mu sam otkrije šta se dešava.

 

“Očekivao sam da će bjesneti i vikati, što mu je bilo svojstveno. Međutim, izgleda da je to za njega bio preveliki šok. Sama činjenica da sam se mjesecima viđao sa njom prije dvije godine ga je pogodila, dok je za moguće očinstvo ostao bez teksta. Znao je da ona sama odgaja dijete i da otac njene bebe ne zna za to. Sin mi je odgovorio da mu treba vremena da razmisli o svemu i potpuno ga razumijem – istakao je pedesetpetogodišnjak.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin