Srpski turisti dele VEST, širi se velikom brzinom: Videli AJKULU na mestu gde je usmrćena Rumunka (FOTO)

Za sada nema zvaničnih informacija da li je u pitanju ajkula koja je do sada usmrtila već dve žene

 

Srpski turisti upozorili su večeras da opasnost od napada ajkule u Hurgadi i dalje nije prošla!

 

Nekoliko naših državljana podelilo je večera na Fejsbuk stranici “Egipat – info Letovanje” saznanja da je danas popodne primećena ajkula blizu obale i sada su svi u strahu.

 

– Iz prve ruke izveštaj. Upravo smo vraćali peškire na plaži i videli grupu ljudi koja posmatra more. Ovaj mali na peškirima isto.

 

Pitali smo ga šta je tamo, a on je tiho rekao “ajkula”. Otišli smo i videli da je stvarno ajkula, malo posle bova, izranjala je nekoliko puta. Nadamo se da će prijaviti – napisala je jedna naša turistkinja koja se nalazi u Piramisi.

 

Zabrana kupanja prema njenim rečima traje do 8. jula.

 

 

– Posle ovoga danas potrajaće verovatno i duže… Na plaži su blokade pri ulazu u more. Policija i čuvari ne daju da se uđe na plažu i da se snima.

 

Kako čujem primećena su još neka dešavanja u moru oko 19 sati. Neki su i videli, ali su ih brzo izbacili sa plaže. Opisali su brzo i jako pomeranje vode i senku od nekih dva metra, ali ja to nisam videla – dodala je naša turistkinja.

 

U komentarima su se javili i drugi turisti koji su potvrdili njenu priču i otkrili da su ih spasioci upozorili da je u pitanju ajkula i da je plaža zatvorena.

 

– Kad smo se šetali bili su policija i čuvari i zablokiran prilaz plaži… To je bilo oko 19.30, a čula sam da su je opet uočili, ali tad nisi mogao da prođeš. Neki su ušli na plažu, ali su ih terali – nadovezala se druga turistkinja.

 

– Ajkula jedna jedina. Rekli su na plaži da su im i spasioci rekli da jeste. Lepo se videlo, izranjala nekoliko puta, Piramisa je blizu Tropitela i onog drugog gde je Rumunka nastradala – navodi jedan turista.

 

Za sada nema zvaničnih informacija da li je u pitanju ajkula koja je do sada usmrtila već dve žene.

 

Turistkinja iz Austrije, podsetimo, podlegla je povredama koje je zadobila prilikom napada ajkule u Crvenom moru, a lokalne vlasti su dan kasnije saopštile da je policija pronašla ostatke Rumunke koja je druga žrtva napada morske zveri.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)